Parovi se posvađaju 104 puta godišnje

by | 4 marta, 2013

Parovi se u proseku posvađaju 104 puta za godinu dana, a razlog tome najčešće je nered u domu, pokazuju rezultati najnovijeg istraživanja. Sitne razmirice zbog pranja sudova ili bacanja smeća često se pretvore u velike probleme zbog kojih partneri jedno drugom uskraćuju seks.

Većina parova se dva puta nedeljno svađa zbog kućnih poslova, što vremenom dovodi do raskida. Istraživanje je pokazalo da su čak dve trećine žena odbile da vode ljubav sa svojim partnerom jer ih je ometala garderoba koju je trebalo složiti u ormar.

Ženama najviše smeta to što njihov parner ostavalja odeću svuda po kući, dok 18 odsto muškaraca i dalje smatra da je pospremanje kuće isključivo posao njihove partnerke. Samo pet odsto muškaraca priznalo je da sami preuzimaju odgovornost za red u kući. Ovakvi konzervativni stavovi samo pojačavaju tenzije u domaćinstvima.

Partneri se često svađaju i zbog količine kozmetičkih proizvoda i odeće koju poseduje njihova druga polovica. Petina muškaraca se požalila kako njihova partnerka ima previše kozmetike, a 17 odsto misli da poseduju i previše cipela.

Čak 13 odsto žena kaže da bi prekinule vezu s muškarcem koji odbija da promeni svoje navike. Druge pak pronalaze lukave načine da se reše nereda, dok neke krišom bace odeću svog partnera, tvrdeći da su je bacile greškom.

Izvor: Mail Online

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.