Categories Ljubav

Pet lažnih mitova o muškarcima

Muškarci su bića koja se prilično razlikuju od žena, što po načinu razmišljanja, što po prioritetima u životu. Ali, tokom godina za muškarce su počeli da se vezuju mitovi koji, zapravo, nemaju apsolutno nikakve veze s istinom.

mitovi

1. O muškarcima se govori da nisu pričljivi i da često ćute, a čak su se pojavila i istraživanja koja su tvrdila da žene u danu izgovore znatno više reči od muškaraca. I jedno i drugo je totalna izmišljotina, a stvar je verovatno u tome da muškarci manji deo reči izgovaraju pred ženama.

2. Muškarcima je na pameti samo seks i to u bilo koje doba dana, uz neverovatan podatak da se to događa svakih sedam sekundi. Zapravo, preko polovine muškaraca misli na seks svakog dana, a čak 43 odsto pomisli na njega samo par puta nedeljno ili mesečno, dok ih 4 odsto ne misli o seksu ni jednom mesečno.

3. Muškarci nisu za veze? Osamdeset odsto muškaraca ulazi u veze u jednakom broju kao i žene, a dvadeset odsto njih priznaje da ih veze plaše i da ih izbegavaju.

4. Postoji i onaj mit o strahu pred uspešnim ženama i muškarcima koji ne vole da prave prvi korak u vezi – i jedan i drugi ne mogu biti dalje od istine.

5. Za kraj, naravno, načini procene veličine polnog organa – ni dužina srednjeg prsta ni stopala ne mogu se nikako dovesti u vezu s dužinom penisa, ma koliko se trudili.

Izvor: Metroportal.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA