Categories Ljubav

Vodič za mučenje MUŽEVA

Bez obzira na to koliko volite svog muža, svesni ste da njegov ego s vremenom postaje sve veći i da je bitke s njim gotovo nemoguće izboriti. Znajući s čime se žene muče, Maria Garsia-Kalb napisala je duhovitu knjigu za žene “101 način za mučenje svog supruga”.

 

Vodic za mucenje muzeva


Reč je o taktikama koje će poljuljati njegov ego te ga na nimalo okrutan način “naučiti pameti”, poručuje Garsia-Kalb. Za početak autorka knjige predlaže jadikovanje o kilogramima, pogotovo ako ste mršavica. Muškarci znaju da i najzgodnije žene na svetu vode bitku sa odrazom u ogledalu, pa se zato skinite u donji veš i počnite da opipavate najneprivlačnije delove tela.

Neće moći da vam kaže ništa jer stiskanje kože zaista ne izgleda lepo, a svestan je da će aktivirati svađu neviđenih razmera ako vam popusti. Zato nastavite da ge “izluđujete”, predlaže Garsia-Kalb i savetuje: isprobavajte različitu odeću i upućujte na svoje mane. Budite uverljivi pa ćete možda dobiti i šoping na poklon. Svojeg dragog možete da “iznenadite” i poklon-masažom, ali ne onom koja podrazumeva seksi ženu i uzbuđenje nego masažom pod rukama čvrstog muškarca.

 

Vodic za mucenje muzeva

 

Nemoguća misija
Pošaljite ga u nemoguću kupovinu namirnica. Trebaće vam senf od lavande, ekstraveliki kivi, teleće šnicle, ali od teletine koja je pasla na zelenim poljanama i sl.

 

Vaš dragi postaje Travolta
Na časovima plesa osećaće se kao Alisa u zemlji čuda, bez daha, orijentacije i smisla za koreografiju. Izaberite poznati plesni studio i uživajte u njegove dve leve noge jer vas je, podseća autorka, toliko puta odbio za ples.

 

Pravi razgovor sa svekrvom
Napokon recite njegovoj majci da ne volite njenu kuhinju, baki pokažite tetovažu na dnu leđa i otkrijte neke sočne detalje iz vašeg seksualnog života, savetuje Garsia-Kalb. To će ga potpuno izbezumiti.

 

Vodic za mucenje muzeva

 

Provera ega priznanjem
Odglumite orgazam i recite mu da ste ga odglumili. Ne budite šokirani, kaže autorka knjige Maria Garsia-Kalp, jer ste to već učinili više puta, samo će ovog puta on znati za to. Takvo priznanje biće odlična vežba muškarcu koji treba da porazgovara sa svojim egom.

 

Male reči velikog mučenja
Upropastite mu dan rečima “moramo da razgovaramo”, savetuje Garsia-Kalp. Uhvatite ga neposredno pre odlaska na posao, a na njegovo pitanje “je li sve u redu” samo recite “razgovaraćemo kad dođemo kući”. Mučiće se osam sati, a kada dođete kući, recite da to nije ništa i da ste se probudili loše volje.

 

Dan sa decom iz škole za tatu
Prijavite supruga kao volontera za školski izlet ili projekt vaše dece. Budući da se ni ne sećate kad je poslednji put kročio u školu, to će biti odlična prilika da deca vide kako mama nije jedini roditelj. Ne brinite se puno, jer će morati da se snađe.

 

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA