Zašto umesto „na kafu“ ne biste otišli na neko od ovih mesta?

by | 6 marta, 2017
Piše: Tamara Bogunović, novinar magazina "Lepota i Zdravlje"

Piše: Tamara Bogunović, novinar magazina „Lepota i Zdravlje“

Čula sam mnogo svojih singl prijateljica koje se već neko vreme žale kako im je dosadilo da ih frajer poziva na kafu. Nakon prve kafe pozove ih na drugu kafu i tako od kafe do kafe. Sastanak krajnje običan, razgovor krajnje neprijatan. I tako u dogovoru sa svojim drugaricama napravile smo mali spisak gde bi bilo fino da vas partner pozove na prvi dejt. Kada vam sledeći put bude predložio kafu vi recite da ste ipak za nešto od navedenih stvari.

Foto: Pixabay

Čas slikanja
Slikanje nije rezervisano samo za renomirane slikare koji će ostati zapisani u istoriji postojanja. Slika može nastati i ukoliko ste apsolutni antitalenat i ukoliko ne znate da nacrtate ni čiča-glišu, ali ukoliko ste kreativna osoba. Kreativnost i rad udvoje spaja i zbižava ljude više nego piće u kafiću. Postoji toliko galerija, škola i centara gde možete uplatiti jedan čas i uživati u bojama.

Climbing
Avantura, aktivnost i zabava, sve na jednom mesto. Isprobajte nešto novo ukoliko niste već do sada. U Beogradu postoji nekoliko penjačkih klubova a vi potražite najbliži.

Pozorište
Umesto standardnog izlaska u bioskop možete ipak izabrati pozoriše. Čak ne morate ni da planirate danima ili mesecima unapred, možete jednostavno na dan predstave, čak nekoliko minuta pre početka predstave nazvati biletarnicu i pitati da li ima slobodnog mesta, ali iz iskustva gotovo uvek se nađu bar dva mesta viška.

Pročitajte i… Birati srcem ili glavom?

Kliknite na sledeću stranu…

Foto: Pixabay

Kinoteka
Ukoliko ste ipak više fan ekranizovanog dela umesto uživo performansa možete izabrati malo drugačiji vid gledanja filmova i pogledati neko staro ekranizovano delo, neki dokumentarac ili nešto slično. Kinoteka često ima zanimljiv program koji je vredan pažnje, a atmosfera je daleko intimnija i prijatnija nego u drugim bioskopima.

Ispod Novog mosta
Se nalazi super mesto gde možete doći peške seti na dok i gledati u odsjaj reke ili možee doći kolima i uživati u razgovoru. Energija ispod mosta će biti sama po sebi dovoljna, ne morate vi da brinete za detalje, samo se prepustite.

Džez svirka
Džez jednostavno čini da srce igra. Idite prvo veče sa potencijalnim partnerom na džez svirku. Nećete se pokajati. Džez ima tu moć da spaja ljude.

Čas joge
Znamo već da joga pomaže prilikom otvaranja čakri, a određene čake stimulišu dređene osete. Zašto ne biste otišle na prvi dejt na čas joge. Joga pokreće unutrašnju energiju , a nakon završenog časa moći ćete da razmenite utiske.

Pročitajte i… Bez obzira na pol, svi smo mi Don Žuan


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.