Categories Ljubav

Znakovi koji ukazuju da vas partner vara!

Gotovo da nema devojke koja makar jednom u životu nije posumnjala da je partner vara. Aamerički stučnjaci izdvojili devet načina koji će vam pomoći da prepoznate znakove prevare. Dakle ukoliko primetite nešto sa ove liste, možda je vreme da porazgovarate sa partnerom. Otkrivamo vam devet znakova da vas možda vara.

Foto: Thinkstock

“Nisam više zaljubljen u tebe.”

Ovo je logično jedan od naočiglednijih znakova da vas vara. Vaš suprug ili dečko može da ima duboku i intimnu vezu sa vama, ali novootkrivena strast prema drugoj osobi može da nadvlada vašu vezu i natera vašeg partnera da uguši svoje prava osećanja. Vaš prevarantski suprug pati od inducirane amnezije. Naleti hormona i strast koju oseća u novoj ljubavnoj vezi mogu da iskrive njegov pogled na stvari.

“Mi smo samo prijatelji.”

Ovo je još jedna predvidljiva izjava koju će izustiti preljubnik. Ukoliko vaš suprug ili dečko počne sve više vremena da provodi sa svojom novom “prijateljicom”, onda tu postoji nešto više od običnog prijateljstva. Vaš partner možda oseća da ima više zajedničkog sa tom osobom, da ga ona bolje razume. Kakvi god bili razlozi za ovo blisko prijateljstvo, shvatite ovo kao znak upozorenja koji treba shvatiti krajnje ozbiljno.

2 komentara

  1. Ako sumnjate da vas partner vara nemojte ništa poduzimati dok se ne uvjerite u to, dok ne pronađete čvrste dokaze. Možete se poslužiti nekim od ovih mini uređaja https://www.spijunskaoprema.org/ pa ako sakupite dokaze o neverstvu tek onda nešta preduzeti . Nikad od partnera nemojte tražiti priznanje na temelju sumnji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA