Categories LJUBAV I SEKS

Prevaziđite rutinu – pokažite da vam je stalo

Veze su nešto na čemu morate raditi strplivo i temeljno, koligo god one trajale. Nije neuobičajena pojava da veza nakon nekog vremena postane određena rutina koju zapravo obavljate umesto da u njoj uživate.

Da biste probudili one zaboravljene leptiriće u stomaku, potrudite se i napravite neke od ovih stvari koje bi vašoj dugoj vezi mogle vratiti onaj polet sa početka koji će sada biti još intenzivniji jer se ne temelje na požudi nego na ljubavi. Ako zaista volite svog partnera, ne dozvolite da on oseti da ste otsutni, da mu više ne poklanjate pažnju i da vaš odnos iz dana u dan prerasta u niz mehaničkih radnji. Umesto toga, pokažite mu da vam je zaista stalo, da ga volite intenzivnije nego na početku i da ja vaša ljubav sada jača nego prvog dana vaše veze.

Sitnice su zaista dovoljne, da bi vaš partner osetio da je voljen!

1. Budite zahvalni na sitnicama

Sitni gestovi pažnje, mala pomoć, koja će vam znatno olakšati dan, podrška u teškim trenucima, ili samo zagrljaj koji vam uliva sigurnost. Sve te male stvari veliki su pokazatelji ljubavi i zato ne zaboravite da svom partneru svakoga dana pokažete koliko ste srećne i zahvalne što ga imate.

2. Pokažite da ste mu podrška

Ponekad je rame za plakanje sve što nam je potrebno. Setite se toga kada vam partner dođe neraspoložen, ili sa nekim problemom i tada pokažite razumevanje i pronađite prave reči, kako biste mu objasnili da je svaki problem rešiv, da će sve biti uredu i da bezuslovno verujete u njega i njegov uspeh!

3. Pitajte kako je proveo dan

Pokažite svakodnevno interesovanje za vreme koje on provodi bez vas, uz široki osmeh, zagrljaj i poljubac. Prijaće mu da vidi da vas zanima njegov posao, a i hobiji, na taj način ćete mu pokazati da vam je sve u vezi njega važno i da želite da budete svesne svega onoga što ga ispunjava.

4. Preuzmite na sebe neku njegovu obavezu

Na ovaj način ćete mu malim gestovima pokazati da vam je stalo. Vama to ne bi oduzelo mnogo vremena, a njemu bi puno značilo.

Za srećnu i dugu ljubav potrebno je ovih 5 stvari

Preispitajte se: U kakvom je stanju vaša veza?

Foto: @junebugweddings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA