Iznenađenje! Seks laži koje je svaki muškarac izgovorio bar jednom

by | 21 decembra, 2016

Činjenica jeste kako je 100 odsto muškaraca barem jednom u životu doživelo orgazam s kondomom, što znači da je to i te kako moguće…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Kaže se kako je neznanje blaženstvo s razlogom, ali verujemo da možete podneti malo istine…

1. „Pre nekoliko meseci“

To je odgovor koji ćete vrlo verovatno čuti od njega, ako ga pitate kada se zadnji put testirao. To mu je i vrlo verovatno već ustaljena navika jer ponekad upali pa možda i dobije seks bez kondoma, što mu je glavni cilj jer kako već znate: seks s kondomom je užas, svi su mu premali, ništa ne oseća… Ali, u većini slučajeva, to baš nikada nije pola godine, već pre dve godine ili – nikada.

2. „Ne mogu s kondomom“

Iako smo to sad već spomenuli, nikada nije loše utvrditi gradivo, jer naravno da može, ali ne želi. Činjenica jeste da je 100 odsto muškaraca barem jednom u životu doživelo orgazam s kondomom, što znači da je i te kako moguće. Ali, on to i dalje izgovara, jer iz nekoga razloga misli kako ćete na prvo mesto staviti njegov užitak, a ne zdravu pamet.

3. „Uvek koristim zaštitu“

Ako on pokušava da vas nagovori na seks bez kondoma, uz ovu frazu, možete biti vrlo sigurni da je izgovara svim devojkama, s kojima ima ili je ikad imao posla.

Pročitajte i… Pet tajni vrhunskog seksa o kojima se ćuti

Kliknite na sledeću stranicu…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

4. „Nekoliko puta nedeljno“

Kada je u pitanju masturbacija, postoje žene kojima nimalo ne smeta što njihov partner to radi i koliko često to radi, no postoje i one kojima to i te kako smeta. Stavimo li to na stranu, činjenica jeste kako većina muškaraca, u dobi ispod 45 godina, to radi svakodnevno, a neki i više od jednom dnevno, ali nikada nećete dobiti takav odgovor.

5. „Ovo mi se nikada pre nije dogodilo“

Preuranjen vrhunac? Naravno da je, ali iz nekog razloga, to ga je sram priznati, jer veruje da će tako dodatno pogoršati situaciju. Svima se dogodi, i nije nikakav problem, sve dok se ne događa prečesto.

Pročitajte i… Perverzni seks ima 10 zlatnih pravila koja garantuju put do vrelih noći punih strasti

6. „Ti si najbolja koju sam imao“

U nekim slučajevima, to zaista jeste, ali češće to niste, ali vam to nipošto neće priznati. Ali, i dalje je srećan što ste tu i dok nema nikakvih prigovora te ste oboje zadovoljeni na kraju, nema se smisla zamarati takvim stvarima.

7. „Ne mogu opet“

Ako ste u dugoj i srećnoj vezi, sigurno je kako on ne laže, kada kaže da ne može opet, jer ponekad jednostavno ne može. Ali, ako su u pitanju prvi seksualni susreti, poruka je jasna: on želi da se sve ovo što prije završi, jer jedina želja koju je imao jest da svrši, a to je i učinio.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi:

Jedno reagovanje na “Iznenađenje! Seks laži koje je svaki muškarac izgovorio bar jednom”

  1. Biljana P. kaže:

    Nimalo iznenadjeni, sve stare fore muske.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.