Categories Seks

Naizgled obično pitanje: Šta žene zaista žele od muškaraca u krevetu?

Seks-terapeut Alana Pret otkrila je tri stvari koje njene klijentkinje žele od muškaraca u krevetu.

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Terapeutkinja je na osnovu dugogodišnjeg iskustva otkrila šta žene žele u krevetu:

Kontakt očima

Alana navodi da njene klijentkinje stalno prigovaraju kako ih partner ne gleda u oči dovoljno. One se osećaju kao komad mesa kada njihov partner žmuri ili kada ih gleda u druge delove tela sve vreme.

Razumevanje

Za žene je seks način da se oslobode stresa, bola iz prošlosti, emocionalnih rana, lošeg raspoloženja. Sve što žele jeste da ih partneri ne osuđuju i ne shvataju sav taj haos koji im se dešava lično. One samo žele da prođu sa partnerom zajedno kroz emocionalna talasanja. Pa tako, ukoliko im nije do seksa, žene žele da ih muškarci razumeju.

via GIPHY

Pročitajte i… Da li će seks na prvom sastanku uništiti šanse za vezu? Muškarci odgovaraju…

Opuštanje

Većina žena ne želi mnogo da eksperimentiše u krevetu i da istražuje svoju seksualnu prirodu iz straha da muškarac nije sa njima samo zbog seksa, pa fokus stavljaju na duhovnu povezanost. Zato vole da im muškarci dokažu da ih žele u svakom smislu, i da im to stave do znanja kako bi bile otvorene za sve novo.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA