Zagarantovano erotsko ‘ludilo’! Četiri istočnjačke tehnike koje će seks podići na viši nivo!

by | 19 avgusta, 2016

Mislite da ste isprobale sve u seksu? Grešite, drage žene, grešite! Strast je nepresušan izvor inspiracije i kreativnosti, pa čak i kada mislite da ste istrošile sve seksi ideje i poze. Ako želite da začinite atmosferu i spavaćoj sobi i doživite jedno sasvim novo i drugačije iskustvo, okrenite se istočnjačkim tehnikama – senzualne, neobične i super uzbudljive…

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

1. Jen – mo: Radi se o muškom orgazmu, koji nije propraćen ejakulacijom. Jen-mo je delikatna tačka između testisa i anusa, a vaš partner će osetiti apsolutno blaženstvo ako mu pomenuto mesto pritisnete sa tri prste. Dakle, ako tu tačku dotaknete pre nego što svrši, on će doživeti orzgazam bez ejakulacije, a pritom će njegov polni organ i dalje biti u stanju erekecije! Produženo uživanje!

Pročitajte i… Žene “otkidaju” na ove poze. U njima je eksplozivan orgazam zagarantovan!

Još neobičnih seksi trikova potražite na sledećoj strani…

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

2. Masaža lingama: Reč je o masaži penisa bademovim uljem, koja bi trebalo da traje što duže. Masažu počnite od korena penisa, lagano dolazeći do testita… Potom nauljite ruke, i koristite svih deset prstiju aktivno. Ne zaboravite da dodirujete i područje između korena i penisa.

3. Watsu: Ovo je zapravo japanska vodena masaža, koja je ne samo veoma senzualna i „budi“ sva čula, već je i vrlo „lekovita“. Dok sedite zajedno u vodi (bazen, đakuzi…), masirate partneru leđa, pritiskajući pritom erotske akupresorne tačke. Tokom ove masaže seksualni naboj je ogroman, pa kada završite sa masažom, parner vas uzima na ruke u kadi tako da njegova ruka leži duboko ispod vaše guze dok vas provlači kroz vodu.

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

4. Karezza: Ovo je italijanska reč za milovanje, a ukazuje na jednu od metoda iz čuvene Kama Sutre. Dakle, prilikom seksa, dok partner prvi put penetrira, neophodno je da oboje miruju i akciju svedu samo na pomeranje karličnih mišića. Nemojte se siliti, ali pokušajte da izdržuite što duže može da ne pomerate tela! Dakle, dozvoljeni su samo strasni poljupci!

Pročitajte i… Neke žene su jednostavno čista MAGIJA: Šest pokazatelja da je seks sa tobom fenomenalan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.