Svi savremeni muškarci imaju 5 užasno iritantnih odlika i nijedna žena ih ne shvata!

by | 22 septembra, 2016

Današnji muškarci kao da imaju šablon po kome se ponašaju, zar ne? Ima ih raznih, ali većinu krasi 5 karakateristike koje ne možemo da podnesemo. Divni ste, ali kada biste bar promenili ove stvari… 

Guliver/Getty images

Guliver/Getty images

 

1. Nedoslednost

Pokazao je interesovanje. Koketira. Napokon je odlučio da ti priđe, a na kraju večeri otišao je kući s tvojim brojem. S obzirom na opisano, naravno da očekujete da će se javiti odmah sledeći dan, barem pozivom. Dobro, nakon maksimalno tri dana… Ali, umesto toga ili se nikada nije javio ili ste izmenili nekoliko “mlakih” poruka, pre nego se on više nikad nije javio. “On je stidljiv”, “Nije imao vremena” ili “On je preplašen” fraze, nemoj ni izgovarati. Muškarac koji je u potpunosti zainteresovan, savladaće sve prepreke i strahove kako bi dobio ono što želi.

2. Retka komunikacija

Ova se tačka odnosi na sve muškarce, koji ne nestaju u potpunosti, ali ih ni nema uvek tu. S njim se događa sledeći scenario: tu i tamo se vidite i tada je sve super: između vas postoji hemija, smejete se i razgovarate o svemu i svačemu, a onda se danima ne čujete. Odjednom vam stiže njegova poruka: “Jutro, lepotice, šta ima?” Molim?!

Pročitajte i… 7 osobina koje žene obožavaju kod muškaraca: Peta im je i te kako važna

Šta još žene ne mogu da podnesu kod savremenih muškaraca? Saznajte na sledećoj stranici…

Guliver/Getty images

Guliver/Getty images

3. Nestajanje bez objašnjenja

Viđate se već neko vreme, još ništa niste definisali, ali vam ide dobro pa pretpostavljate kako ćete se uskoro pohvaliti prijateljima da ste u vezi. Ali, umesto toga, oni vas teše, smišljajući potencijalne razloge zašto je nestao bez traga. Da vam skratimo muke, jer mu nije previše stalo. Da li se radi o nekoj drugoj devojci, pomirenju s bivšom ili straha od obaveza, manje je bitno, jer sve dođe na isto. Nema smisla pitati se šta je pošlo po zlu, jer će odgovor ionako ostati samo na nagađanju.

4. Škrtost

Ako žena ne želi da plati ništa na prva dva sastanka, to ne znači da traži sponzora, već je to neko nepisano pravilo, koje bi svi džentlmeni, i oni koji se tako osećaju, trebalo da slede, ako žele da se pokažu u najboljem svetlu. Prema tome, svako plaća svoj deo ili deljenje računa nije opcija na samom početku. A ako već nemate trenutno puno novca, onda je dejt mogao da bude odlazak na kafu ili šetnju, gde nećete morati da tražite da i žena nešto plati i tako kući ode osećajući se jadno.

Guliver/Getty images

Guliver/Getty images

5. “Nisam spreman za vezu” izgovor

Nema apsolutno nikakvih problema ako to izgovorite, ali samo na početku pa da odmah znamo na čemu smo. Kada se mesec dana redovno viđate s nama, čujete i ponašate kao da ste u vezi, a zatim se “setite” da kažete ovako nešto, to je sebično i jadno od vas te to neće trpeti nijedna žena, koja zna šta želi i koliko vredi. Klinki to možda neće smetati pa pokušajte s jednom takvom.

Pročitajte i… Jednostavno – on je dobar čovek! 15 pokazatelja da kraj sebe imate muškarca kakav se jednom rađa


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.