Categories POKLONI I AKCIJE

Eucerin® i Lepota i zdravlje pozivaju vas NA EUCERIN® PUT LEPOTE

Na pragu prave zime, baš kada vaša koža traži promenu rutine nege, u toku je novi krug Eucerin® Programa lojalnosti „Put lepote“, koji donosi niz pogodnosti kupovine Eucerin® preparata, atraktivne poklone i personalizovana saznanja o nezi kože. Eucerin®klub lojalnosti je program kojim Eucerin® nagrađuje verne potrošače, a novi ciklus Eucerin® Programa lojalnosti omogućava vam da:

*Na poklon dobijete Eucerin® DermatoCLEAN3 u 1 Micelarni fluid od 400 ml i Eucerin® Ph5 Ulje za tuširanje od 200 ml
*Na osnovu online upitnika dobijete preporuku koja nega i preparati odgovaraju baš vašem tipu kože i, zahvaljujući sekciji pod nazivom Edukacija, saznate mnogo toga o nezi kože i tretmanu pojedinih problema kože
Dobijate redovna obaveštenja o promocijama i drugim posebnim pogodnostima kupovine Eucerin® preparata i o početku narednih ciklusa Eucerin® Programa lojalnosti

Član digitalnog Eucerin® Kluba lojalnosti postajete korišćenjem aplikacije Eucerin®Put lepote. Aplikacija postoji u verziji za Android i iOS mobilne uređaje, a skidanje aplikacije je besplatno, brzo i jednostavno.

Za čitateljke Lepotaizdravlje.rs Eucerin® pute lepote počinje uz specijalan poklon!

Trideset čitateljki koje se prve jave redakciji Lepota i Zdravlje dobijaju priliku da digitalni Eucerin® Put lepote započnu sa posebnim statusom i tako brže i lakše ostvare posebne pogodnosti kupovine koje nudi članstvo u Eucerin®klubu lojalnosti i pravo na poklon. Pišite nam na e-mail www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com, svoj e-mail označite subjektom: Eucerin put lepote, a ako ste među 30 najbržiš u odgovoru na vaš mejl, dobićete promokod koji je, nakon toga, potrebno da unesete u aplikaciju Eucerin® Put lepote. I to je sve – svoje članstvo u Eucerin®klubu lojalnosti započećete srebrnim statusom.

Nakon toga na putu do lepote i zdravlja vaše kože potrebno je samo da nastavite da Eucerin® preparate kupujete u istoj apoteci i u aplikaciju unosite podatke o kupovini. Poeni se dalje sabiraju, a vaš status prema broju skupljenih poena automatski prelazi u zlatni, obezbeđujući vam više privilegija u Eucerin® klubu lojalnosti!
Otkrijte tajnu nege vaše kože na Eucerin® putu lepote!

INFO PLUS:

Aplikacija Eucerin® Put lepote je uvek aktuelna, ali samo u toku trajanja ciklusa Eucerin® Programu lojalnosti možete učestvovati u skupljanju poena i osvajanju poklona. Aktuelni Eucerin® Program lojalnosti traje do 28.februara 2019.godine ili do isteka zaliha, a benefiti Eucerin® Kluba lojalnosti mogu se ostvariti samo ako su preparati kupljeni u jednoj apoteci. U digitalnom Eucerin® Programu lojalnosti mogu učestvovati svi zainteresovani potrošači koji kupe Eucerin® preparat, ispunjavaju uslove Eucerin® Programa lojalnosti i saglasni su sa pravilima učešća.

VIŠE INFORMACIJA o Eucerin® Programu lojalnosti saznajte u najbližoj Eucerin® partner apoteci, na sajtu eucerin.rs ili FB strani Eucerin Srbija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA