Kako do pločica na stomaku i zategnutog gluteusa

by | 4 avgusta, 2023

Stomak je prvo mesto sa kojeg želimo da eliminišemo masnoće i gde treba da izgradimo mišiće. Zaboravite na gladovanje, restriktivne dijete, naporne treninge i liposukcije. Upoznajte EMBODY tretman za oblikovanje tela.

Kako radi EMBODY?


Reč je o jedinom aparatu koji pomaže izgradnji mišića i oblikovanju tela. EMBODY pruža prvi neinvazivni postupak toniranja zadnjice na svetu. Takođe, namenjen je i tretiranju gojaznosti, tako što utiče na smanjenje masti putem neuromišićne stimulacije, radiofrekventno indukovane lipolize i povećanja protoka krvi.

Kako to EMBODY oblikuje telo?
EMBODY je zasnovan na fokusiranoj elektromagnetnoj energiji visokog intenziteta. Jedna sesija dovodi do 20.000 snažnih kontrakcija mišića, koje su izuzetno važne za poboljšanje tonusa i snage mišića.

Primenom EMBODY dolazi do 16% prosečnog porasta mišićne mase, a čak 96% pacijenata je zadovoljno ovom metodom oblikovanja tela. Najpoznatija svetska influenserka i modna ikona Kim Kardašijan redovno koristi EMBODY kako bi imala savršenu zadnjicu i trbušnjake.

EMBODY postupak deluje kao intenzivan trening. Tretman traje 20-30 minuta sa najmanje četiri sesije u intervalu od dva-tri dana. EMBODY tretman je neinvazivan i ne zahteva vreme oporavka niti bilo kakvu pripremu. Tretman ne mogu raditi jedino žene sa zdravstvenim problemom diastaze, kad nakon porođaja dolazi do odvajanja trbušnog mišića. Prve rezultate ćete videti odmah nakon prvog tretmana, a oni nastavljaju da se poboljšavaju tokom nedelja. U Studiju Namaste ovaj tretman možete obavljati samostalno ili u kombinaciji sa Endosfera tretmanom. U jedno budite sigurni: uspeh je zagarantovan.

Endosfera tretman – eliminacija masti i celulita

Endosfera je tretman za eliminaciju celulita, topljenje masti, izbacivanja viška tečnosti i toksina iz kože, kao i limfnu drenažu. On predstavlja korak napred u području estetike, a rezultati su vidljivo odmah nakon prvog tretmana – dolazi do liftinga zadnjice, redukuje se izgled pomorandžine kore, učvršćuju se mišići, izbacuju toksini i višak tečnosti, te se postiže osećaj „lakih nogu”.

Kako se izvodi postupak?

Reč je potpuno neinvazivnom tretmanu, bez kontraindikacija. Deluje na mehaničkom principu u obliku saća postavljenih silikonskih kuglica koje okretanjem uzrokuju kompresivnu mikrovibraciju u tkivu i tako resetuju ćelije. Tako se preraspoređuje masno potkožno tkivo. Rotacijsko delovanje terapije ima učinak pumpe koja razdvaja celulit od suvišne tečnosti i toksina, te ih izdrenira iz tela kroz limfne žlezde. Vibracije deluju na mikrocirkulaciju, stimulišu nervne završetke mišića, što uzrokuje povećanje mišićnog tonusa i lifting zadnjice.

Kako Endosfera aparat deluje na kožu?

Silikonske kuglice – sfere, kojih ima oko 50 posebnim silama stvaraju talase u procesu rada i uklanjaju toksine i suvišnu tečnost. Kad je uređaj uključen, sve ove sfere postavljene u posebni manipulator počinju alternativno da se okreću. Frekvencija njihove rotacije je 29–355 Hz.

Da li je tretman bolan? Koje su prednosi Endosfera tretmana?

Osećaj bola zavisi od tipa celulita. Na primer, najslabiji će proces biti u lečenju fibroznog celulita. Važno je napomenuti da Endosfera tretman ne izaziva alergijske reakcije. Ako poredimo Endosferu sa ručnom masažom, videćemo da je ona manje traumatična i prijatnija, a rezultati su vidljivi odmah. Na primer, posle prvog tretmana zadnjica se podiže za čak dva centimetra. Endosfera tretman ne ostavlja tragove i ne oštećuje kožu. Jedino se ne može primenjivati u slučaju tromboze i atrofije tkiva.

Koliko je tretmana potrebno?

Preporuka je da se urade serije od po 10 ili 12 tretmana. Tretman je potrebno raditi svakog drugog dana. Naravno, količina tretmana zavisi od stanja vaše kože, a tačnu procenu možete dobiti od stručnog tima u Studiju Namaste.

Tu smo da ispunimo vaše želje, garantujemo efekte i činimo vas prirodno lepima.

Na Instagram stranici Studio_Namaste pratite stalne akcije i popuste!

Studio NAMASTE, Hadži Milentijeva 32, 011 4095 649, 069 2656 499

namaste@studionamaste.rs, www.studionamaste.rs

Instagram: Studio_Namaste, FB: studio namaste za negu i lepotu tela

RedakcijaPR NAMASTE