Otkrijte! Šta donosi praznični, decembarski broj „Lepote i zdravlja“

by | novembar 19, 2021
decembarski broj "Lepote i zdravlja"

Zavirite s nama u decembarski broj „Lepote i zdravlja“! 

„Jedna od važnih komponenti kad se govori o jačanju osećaja pripadnosti jesu prilike za pripadnost“, piše u rubrici pismo urednice naša glavna i odgovorna urednica Lidija Ćulibrk.

„Takve upravo slede u nastupajućem prazničnom delu godine i zato vas pozivamo da ih iskoristite i pomognete sebi, ili nekom bližnjem, da razvije ili unapredi ovaj osećaj. Jedan od načina jeste i poklanjanje. Ono uvek asocira na povezanost, pažnju, blagostanje, obilje, brigu o drugima. Iskoristite priliku na sličan način na koji smo je iskoristili i mi. Pripremili smo za vas jedan zlatni prilog, a to su upravo pokloni koji darujemo vama!“

Članak se nastavlja posle reklama

Uživajte u decembarskom izdanju i prazničnom periodu koji je pred nama!

Decembarski broj Lepote i zdravlja donosi…

#1 Pokloni za vas

Sada već tradicionalno, praznično darivanje koje su pripremili prijatelji i pokrovitelji našeg magazina – čeka vas 20. novembra: u štampanom izdanju (gde ćete pronaći neophodne kodove), ali i onlajn (gde se prijavljujete za učešće).

decembarski broj "Lepote i zdravlja"

Članak se nastavlja posle reklama

#2 Women Power

Popularne glumice i prijateljice – Tamara Dragičević i Nina Janković – koje su povezane i porodičnim vezama, otkrile su nam kako vide položaj žene u današnjem društvu, koliku pritom ulogu igra ženska solidarnost, a osvrnule su se i na važnost izbora partnera – za uspeh na svim životnim poljima.

decembarski broj "Lepote i zdravlja"

Članak se nastavlja posle reklama

#3 Glam akcenti

Iako će i ova praznična sezona očigledno biti drugačija, nećemo se odreći određene doze glamura – bio on suptilan ili naglašen. Predstavljamo mejkap lookove koji su nas osvojili.

Članak se nastavlja posle reklama

#4 NG City Lights

Novogodišnja euforija počinje i pre decembra (barem kod nas). Komadi sa šljokicama su must-have… samo neka svetluca!

Članak se nastavlja posle reklama

#5 Veliko finale

Ovi predivni deserti – savršeni za praznike, ali i za bilo koju drugu priliku – napravljeni su od zdravijih namirnica i sadrže manje šećera od njihovih klasičnih varijanti. Pritom svaki od njih u fokus stavlja voće – koje je već prirodno slatko i bogato vlaknima. Uživajte!

Pročitajte i… L&Z glasanje – Biramo najstilizovanije žene u 2021. godini (na listi su i zvezde sa naše decembarske naslovnice, Nina Janković i Tamara Dragičević!)

lepotaizdravlje.rs