Prelistavanje! Šta donosi junski broj Lepote i zdravlja

by | maj 19, 2022

Junski broj Lepote i zdravlja čeka vas na kioscima od 20. maja!

Čekajući leto priželjkujemo osećaj potpune opuštenosti, razigranosti i bezbrižnosti, nalik onoj kakvu smo iskusili u detinjstvu – i upravo je to ono što smo želeli da vam pružimo junskim izdanjem. Nadamo se da ćete uživati u svakoj stranici!

Ispod donosimo nekoliko tema, tek za zavirite…

Junski broj Lepote i zdravlje donosi:

#1  Letnji vajb

junski broj

… na licu, kapcima, usnama, noktima… Pomerite sopstvene granice pomoću Catriceessense proizvoda jer – autentičnost je najbolja uvertira u novu sezonu!

Pročitajte i… Ruž u boji fuksije obeležiće letnju sezonu

#2 Modni reset

junski broj

Iskoristite prve tople dane u prirodi, koja će vam biti inspiracija i za autfit. Dajte prednost zemljanim tonovima, morskoplavim i bež nijansama – vašem stajlingu osiguraće ležernost, a vama (uvek dobrodošlu!) opuštenost.

#3 Izborite se za snažnije telo

Uključite u svoju fitnes rutinu pokrete iz borilačkih veština, kako biste ubrzali rad srca i osetila kako kroz mišiće struji energija. Zamolili smo sertifikovanog trenera i savetnicu za ishranu Maju Dimitrijević, nekadašnju višestruku državnu i balkansku šampionku u karateu, da nam pokaže nekoliko vežbi inspirisanih borilačkim veštinama.

Pročitajte i… 6 žena donosi svoje recepte za samopouzdanje na plaži

#4 Vaš vodič za pripremu zeleniša

Lisnato povrće je korisno, praktično, za svaki delić našeg organizma – od mozga, preko kostiju i srca, pa do kože. Evo zašto je zeleniš tako zdrav i kako da pripremite ukusne zelene obroke.

#5 Imamo problem – pozvali smo nutricionistkinju

S obzirom na to da je zdrava ishrana jedna od osnovnih tema o kojima naš magazin piše, kao i na to da smo u vreme doručka i ručka (a ponekad i večere) veoma često zajedno, u redakciji – to je ujedno i česta tema i naših privatnih razgovora. Ali svaka od nas, koliko god se trudile da se hranimo zdravo, susreće se s određenim problemima. Zapisale smo ih i potražile savete nutricionistkinje. Evo šta smo saznale.

#6 Sjaj dolazi iznutra

U svojoj novoj knjizi dr Radž, stalna saradnica našeg licencnog partnera magazina Health, upoređuje naša tela s našim domovima, vodeći nas „od sobe do sobe“ da nam ukaže na mnoge male popravke koje možemo da izvedemo kako bismo poboljšali – svoj digestivni trakt. Predstavljamo vam izvod iz poglavlja koje otkriva nekoliko tajni blistavog tena.

Pročitajte i… Ima neka tajna veza – šta povezuje mozak i želudac?

#7 Vaš EQ je veći od njegovog. I šta sad?

Parovi često dolaze na savetovanje zbog toga što se jedan od partnera žali da mu u vezi nedostaje intimnosti ili ljubavi, a za to optužuje drugu stranu. Evo šta može biti uzrok međusobnog nerazumevanja.