Saznajte koje teme donosi aprilski broj LEPOTE I ZDRAVLJA!

by | mart 20, 2023

Zavirite sa nama u aprilski broj Lepote i zdravlja, koji vas čeka na kioscima do 19. aprila. Donosimo delić tema koje smo pripremili za vas…

#1 Makeup Masterclass: 3 lekcije – 3 neprolazna trenda

aprilski broje lepote i zdravlja

Tri makeup looka za sva vremena bez dileme su smokey eyes, pin-up i no makeup. Ako ste radoznali da naučite kako ih izvode vrhunski šminkeri – ovaj članak je upravo za vas! Donosimo male tajne koje su nam otkrili Dušan Lazić Laza, Anastasija Poznanović i Milena Miličević.

Članak se nastavlja posle reklama

#2 Rebrendiranje menopauze: Da li valunzi postaju popularni?

Pripadnice generacije X i mlađe milenijalke, koje su sada u godinama kada ulaze u menopauzu, sve su glasnije u vezi s problemima s kojima se susreću u novom životnom periodu i traže načine da ih lakše prebrode. Da li ste i sami među njima?

#3 Fasting: Nova pravila provremenog posta – za žene

Članak se nastavlja posle reklama

Žene ne bi trebalo da poste na isti način kao muškarci! Zašto? Ključna reč: hormoni! Na tragu nedavno objavljene knjige dr Mindi Pelz Fast Like a Girl donosimo praktičan vodič: saznajte u kojim periodima možete da postite, a kada to nije poželjno. Cilj: treba da podržite svoj hormonski balans.

#4 Pokušaji koji bole

Članak se nastavlja posle reklama

Ponekad je put do željenog potomstva težak, teški su neuspesi, ali i sami razgovori na tu temu. Kako razgovarati sa parom koji vam je blizak i suočava se sa gubitkom trudnoće ili neplodnošću? Bez obzira na različitosti tih situacija, uvek je mnogo osećanja u igri, od gubitka kontrole do gubitka poverenja u svoje telo, kao i u viziju života u koju je investirano. Veoma klizav teren!

#5 Zauvek: Postoji li recept za skladnu vezu koja traje?

Članak se nastavlja posle reklama

Kada su, pre tri godine, TV voditeljka Maja Nikolić i njen suprug slavili dvadeset dve godine braka, ona je rekla: „Biti u braku nema nikakav značaj, ali biti u braku u kome želiš da budeš i sledeće dvadeset dve godine – nešto je na šta sam jako ponosna.“ U međuvremenu sam pročitala i čula sijaset priča o braku, videla bezbroj fraza koje se šeruju po društvenim mrežama, ali i dalje imam utisak da ova Majina rečenica najbolje definiše dobar brak. Zato sada pričam sa tri žene za koje sam sigurna da žele da sa svojim muževima budu i za dvadeset godina, trideset, pedeset… Piše: Brankica Treskavica

 

Članak se nastavlja posle reklama
Moodboard, Kieferpics, Kerkez / iStock via Getty; Lisa Fotios via Pexels