Izgledajte vitkije u trenu: Farmerice koje stanjuju struk

by | 20 marta, 2023
farmerice koje stanjuju struk

Nema veze koliko kilograma imate, koliko ste visoki i borite li se sa nesavršenostima! One dobro stoje svima – farmerice koje stanjuju struk

Ravne farmerke visokog struka su klasičan model koji nikada ne izlazi iz mode. Nastao je pedesetih godina prošlog veka i žene ga se ne odriču, jer ovakav dizajn laska figuri i izdužuje noge. I to čini bez obzira na to kom tipu građe pripadate,

Jedna od glavnih karakteristika ravnih farmerki visokog struka je da su neverovatno raznovrsne. Možete ih naći u velikom broju stilova i boja, od tamnoplavog teksasa do crnih, belih, pa čak i pastelnih nijansi.

Farmerke koje stanjuju struk: Tri odlična autfita sa farkama visokog struka!

Sa belom majicom i patikama

Uparite ravne farmerke visokog struka sa belom, duboko izrezanom majicom bez rukava i patikama. Razigrajte odeću jednostavnim dodacima. Kada je hladno vreme, preko majice možete dodati kariranu košulju ili duksericu sa rajsferšlusom. Ovo je jednostavan, ali moderan look koji će naglasiti vašu figuru.

Ukoliko volite eksperimente, umesto majice možete nosti krop – topove sa dugim ili kratkim rukavima. Ovakav stil dopunjuje se kaputima, kožnim jaknama i bomberima.

Sa belom košuljom i mokasinama

Za elegantniji izgled, uparite ravne farmerke visokog struka sa belom košuljom. Obujte mokasine, štikle ili klasične bele patike. Spektakularni nakit će pomoći u stvaranju sofisticiranog izgleda. A da dodate eleganciju odeći? Jednostavno obucite blejzer.

Košulja se može upasati u farmerke – tada je linija vašeg struka savršeno naglašena. Ako idete na posao, ogrnite se kaputom, ovo je klasična pobednička kombinacija.

Sa bodijem i štiklama

Za večernje izlaske pogodan je bodi u autfitu sa ravnim farmerkama sa visokim strukom. U ovom slučaju, potpetice su obavezne. Bodi će savršeno naglasiti figuru, a cipele će vam izdužiti noge. Obavezno dodajte nakit.

Savetujemo vam da izbegavate nakit oko vrata: bolje je nositi narukvice i prstenje – tako će autit izgledati luksuznije. Ovu kombinaciju završite kaputom, bomberom ili kožnom jaknom.

Ales Utrovko/GettyImagesPlus