Masterverse-gala frizerski događaj

by | 14 avgusta, 2023

Najveći frizerski događaj u jugoistočnoj Evropi – MASTERVERSE ove godine se održava u Beogradu koji će 11. Septembra postati frizerska prestonica ovog dela Evrope. MASTERVERSE je najekskluzivniji događaj u oblasti nege i stilizovanja kose, gde će se okupiti više od 1000 gostiju iz regiona i Evrope.

 

Na događaju koji organizuje kompanija VSD Trade pod pokroviteljstvom Revlon Professional kompanije biće predstavljeni najnoviji trendovi na polju stilizovanja muške i ženske kose. U hali 5 Beogradskog sajma neka od najzvučnijih imena sa A-liste vrhunskih svetskih umetnika demonstriraće svoje jedinstvene veštine i prikazati spektakularne frizure iz svojih poslednjih kolekcija.

Program će voditi Miquel Garsia, širom sveta poznati umetnički direktor i potpredsednik Revlon Professional, a  impresivnu listu učensika predvode:

Robert Masciave, međunarodno poznati stručnjak i jedan od najkreativnijih frizera današnjice. Podjednako inovativan kada su u pitanju klasične frizure, ali i modernije kreacije, Masciave je postao prepoznatljiv po svom ekstravagantnom, ali pristupačnom stilu, ali i jedinstvenom pristupu svakom klijentu, a njegovi radovi krasili su stranice Cosmopolitan-a i Vogue-a.

Manuel Mon, avangardni umetnik poznat širom sveta po svojim nesvakidašnjim frizurama. Zahvaljujući maštovitoj upotrebi tehnika, boja, tekstura i oblika, Manuel Mon kreiranje frizura pretvara u bajkoviti svet i neponovljivo iskustvo za brojne klijente širom sveta.

Ian Harrold – član međunarodnog American Crew AllStar i osnivač dva brenda – Traditions Barber Shop i Attitude. Čest je gost na revijama muških frizura širom Evrope i Amerike na kojima demonstrira svoje zavidno umeće. Posvećen je ličnom usavršavanju, ali i edukaciji učenika i zaposlenih u svojoj kompaniji u cilju održavanja visokih standarda preciznosti i kvaliteta po kojima  je njegov tim poznat širom sveta.

Pozivamo vas da nam se pridružite i uživate u potpuno novoj dimenziji stilizovanja kose.

Manifestacija MASTERVERSE trajaće osam sati i predstavlja jedinstvenu priliku da svi posetioci uživo vide rad nekih od najpoznatijih frizera današnjice, uživaju u koktelu i DJ zabavi gde se i lično mogu upoznati sa izvođaćima.

Karte se mogu kupiti preko webshopa kompanije VSD Trade https://www.vsdtrade.com/masterverse/13073-masterverse-ticket, a  o posebnim pogodnostima svi zainteresovani se mogu informisati putem maila: [email protected], društvenih mreža ili preko izabranog komercijaliste.

Budite i vi deo ovog jedinstvenog iskustva. Čekamo vas – 11.septembra u 16 časova na Beogradskom sajmu, u hali 5.

RedakcijaPR