Najveći modni promašaji zvezda: Učite na njihovim greškama!

by | septembar 20, 2022
Najveći modni promašaji zvezda

Ovo su najveći modni promašaji zvezda zabeleženi na crvenom tepihu. Evo kako i najlepša haljina može da pokvari imidž, ako je izbor pogrešan!

Uprkos svim savetima stručnjaka, čak i najveće zvezde umeju da pogreše, kako pri odabiru odeće tako i pri mejkap rutini. Ovo je samo dokaz da su i holivudske poznate ličnosti, na kraju dana, samo ljudi. Mi vam u nastavku donosimo neke od najvećih modnih katastrofa na crvenom tepihu.

Najveći modni promašaji zvezda

Kate Winslet

Dodela Oskara je jedan od glavnih događaja koji vam omogućava da prošetate svoje najbolje izdanje. Ipak, na dodeli Oskara 2016., Kate Winslet se baš i nije pokazala u pravom svetlu. Naime, ona je odabrala šik haljinu američke modne kuće Ralph Lauren. Crna haljina sa otvorenim grudima savršeno se slagala sa smokingom pobednika te godine Leonarda Di Caprija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official)


Ali na njenoj figuri to se nije tako dobro odrazilo. Ne samo da je odeća išla uz telo glumice, već su i tkanina koja se preliva vizuelno dodala nekoliko kilograma. Moderan neuspeh mogao se izbeći odabirom klasične A-linije.

Najveći modni promašaji zvezda- Charlize Theron

Američka glumica Charlize je priznata ikona stila širom sveta. Međutim, ni ona nije imuna na situacije koje bi dovele u sumnju njen status modne zvezde. Dakle, Theronova je na žurku Vanity Fair došala u haljini Christian Dior u nežnoj pastelnoj nijansi.

Odeća je naglasila svaku oblinu tela modela i naglasila sve njene prednosti. Ali nabori na njoj su celu sliku definitivno upropastili.

Nije sve u novcu: Zvezde koje se ne boje da nose jeftinu odeću

Nicole Kidman

Holivudska glumica nije mogla da izbegne moderan neuspeh. Zvezda se pojavila u neuspešnoj zelenoj odeći na godišnjoj dodeli SAG nagrada 2017. godine. Elegantna Gucci haljina složenog kroja, ukrašena šljokicama, perjem i glavama papagaja, koji se nalaze na ramenima bila je u kontrastu sa izgledom glumice i protivila se svim modnim kanonima.

Glumica ima svetle crte lica, crvenkastu kosu i plave oči. Samim tim, to nije u kontrastu s ovakvim odabirom odeće te ne deluje harmonično. Prisustvo složenih elemenata takođe dovodi u sumnju glumičin ukus i osećaj za stil.

Najveći modni promašaji zvezda- Lena Dunham

Nakon dominacije bujnih silueta i složenih stilskih kombinacija, minimalizam ponovo dolazi do izražaja. Istina, ponekad čak i on može postati uzrok modernog neuspeha. Primer Lene je ilustracija ovoga.

Svetao izgled mogao je da bude hit događaja, ali nestandardna silueta haljine ne samo da nije postigla uspeh, već je bukvalno napore glumice dovela do nule.

Chrissy Teigen

Izrezi na haljinama u modi su već neko vreme. Ali i u ovome može da se pretera. Pravi primer je Chrissy, koja je izabrala haljinu s tolikim izrezom, da je svetu pokazala da ne nosi donji veš.

Lepota i zdravljeAlberto E. Rodriguez / Staff via Getty Entertaintment; Craig Barritt / Stringer via Getty Entertaintment;