Jubilarna 10. konferencija Pro-femina – save the date!

by | april 17, 2024
Konferencija Pro-femina 2024

Konferencija Pro-femina, koju organizuje magazin „Lepota i zdravlje”, ove godine po
deseti put okuplja eminentne govornike i stručnjake iz različitih oblasti. Rezervišite
svoje mesto na vreme!

Ako želite i vi da budete kreatorka svog života, ovogodišnja konferencija Pro-femina pod nazivom Kreatorka svog života vas zove!

Kada?

Četvrtak, 25. april od 9.30 do 15 h.

Gde?

Palata umetnosti Madlena, Beograd, Bulevar kneza Aleksandra 53.

Zašto?

Zbog važnih tema, dobre atmosfere i pravih ljudi.

 

Jubilarna 10. konferencija Pro-femina – spremite se

Konferencija Pro-femina i ovoga puta bavi se širokom i raznovrsnom paletom najaktuelnijih tema: od onih angažovanih, usmerenih na osnaživanje žena, preko saveta i motivacionih govora o profesionalnom razvoju, pa sve do noviteta u oblasti psihofizičkog zdravlja, nege i lepote. Očekuju vas susreti s ljudima od kojih mnogo može da se nauči, kao i izlaganja koja nas navode da bar nešto promenimo u svojim pogledima na život.

Ovogodišnja konferencija Pro-femina će započeti sa dva uvodna panela:

Panel 1 pod pokroviteljstvom Grand kafeHajde da imamo vremena i za sebe: Vaš off-line trenutak 
i Panel 2 pod nazivom Imamo plan za svaku od nas: Ženska finansijska nezavisnost,
Powered by Pro Credit Bank.

Potom će uslediti Beauty Box tema za koji su planirana još tri panela: Panel 3 Nerealni standardi lepote: Da li nam je dozvoljeno stariti Powered by Alkaloid, Panel 4 Better-aging: Procedure koje poštuju individualnost Powered by Beauty Space Clinic i Panel 5 Mindful Beauty: Rutina dnevne nege je ponovo u modi Powered by LOreal.

Planirani su potom i Case Study 1 Lepši pogled na svet: Lasersko uklanjanje dioptrije Powered by Profesional dr Suvajac i Case Study 2 Samo da bude neinvazivno: Kako to možemo postići danas by Fillerina.

Za kraj kao specijalna gošća konferencije planirana je Lena Kovačević. Pevačica i kompozitorka – kao Lice s naslovnice aktuelnog broja magazina „Lepote i zdravlja” i kao neko ko ima šta da kaže na temu Kreatorka svog života.

Program konferencije i kako do kotizacije možete pogledati na linku: http://www.lepotaizdravlje.rs/profemina2024/

U ceni kotizacije, osim prisustva svim panelima i case studyjima, očekuje vas osveženje i kafa u pauzama, finger food posluženje uz druženje na kraju konferencije, kao i goody bag sa poklonima partnera konferencije i sa aktuelnim brojem magazina „Lepota i zdravlje”. Prijavite se dok još ima mesta!