Da li ste pronašle savršen kupaći kostim? Brend Ivica i majica ima rešenje

Piše: Tijana Jovanović, modna urednica

Leto je na pomolu, a ja se još premišljam kakav kupaći kostim da prošetam plažama. Čim još nisam odlučila koji trend da podržim znači da je vreme da razmotrim nešto potpuno drugačije. Mislim da brend Ivica i majica kreatora Vladimira Nićiforovića ima savršeno rešenje za mene.

Izneti stav ili poslati šaljivu poruku postalo je vrlo moderno. Reči, misli i rečenice ispisane na majicama, jaknama, duksevima toliko su popularne i prisutne već neko vreme, ali meni nikada ovaj trend nije bio naročito interesantan… bar dok nisam videla Ivica i majica kupaće kostime.

Vrlo jednostavan dizajn obojen u pastelne boje sezone upotpunjen je slatkim ilustracijama i potpuno ludim porukama. Ono što mi se posebno dopalo jeste opuštenost i zanimljivost ispisanih reči. Sa nimalo pompe i velikog gesta, smisla, političke pozadine, feminističkog pristupa… i svega onoga što poruke na garderobi nose, ovi kostimi su prosto slatki i zabavni, a upravo to mi je bilo potrebno.

Što se slogana i boje tiče… ja sam svoj savršen tandem odabrala. Neću vam reći koji je zato što onda ne bi bilo zabavno. Pitanje je koju šaljivu poruku i u kom tonalitetu vi želite da prošetate ovog leta?

Pročitajte i…Kada dama kreira za dame… Senzualnost i ženstvenost po Biljani Tipsarević