MADONA napravila spektakl na Ušću!

by | avgust 25, 2009

lepota i zdravlje madona

Popularna pevačica Madona održala je sinoć spektakularan koncert na Ušču i svojim nastupom oduševila više od 30.000 posetilaca pokazavši zašto je sa punim pravom zovu kraljicom popa.

 

lepota i zdravlje madona


Koncert je kasnio nešto više od sat vremena, a po rečima organizatora, razlog je bio „to što je Madona htela dodatno da zagreje atmosferu i da natera publiku da je očekuje sa još većim nestrpljenjem“. Tačno u 22.03 pale se svetla na bini, svetle hiljade telefona u publici, a Madona na kraljevskom prestolu izlazi na binu i koncert započinje numerom „Candy Shop“.

 

lepota i zdravlje madona


U redu, Srbijio, ovo je ono o čemu vam govorim – uzviknula je američka pevačica i započela pesmu „Beat Goes On“ a publika je gromoglasnim ovacijama ispratila Madonino pojavljivanje u belom oldtajmeru.

 

lepota i zdravlje madona


Publika, koja je bila prilično usporena na početku koncerta, počela je da se budi uz numeru „Holiday“, a prava ludnica je nastala kada je Madona pesmu „She’s Not Me“ začinila sočnim poljupcem sa jednom od igračica.

 

lepota i zdravlje madona


Naravno, nismo očekivali blistave glasovne mogućnosti, jer to nikada nije bila njena jača strana. Ali, za ono što je pokazala publici u Beogradu, pop kraljica zaslužuje sve pohvale i vredelo je biti sinoć na Ušću, jer, ako ništa drugo, Madona je prvi put gostovala u Srbiji, što nam je do pre nekoliko godina izgledalo kao čista fantazija.

 

Tekst i foto: Fonet

Tagovi: