Zavirite u majski broj LEPOTE I ZDRAVLJA! Evo koje teme vas čekaju!

by | april 20, 2023

Prelistavamo majski broj Lepote i zdravlja, koji vas čeka na kioscima od 20. aprila. Donosimo delić tema koje smo pripremili za vas.

 

Članak se nastavlja posle reklama

#1  Želite savršene obrve – koje ne morate svaki dan da popunjavate i iscrtavate?

majski broj lepote i zdravlja

Donosimo sve detalje koje treba da znate o dva tretmana koji vam to mogu omogućiti – u pitanju su trajna šminka i laminacija. Razgovarali smo sa stručnjacima kako bismo odvagali sve činjenice „za“ i „protiv“ jedne i druge metode.

 

Članak se nastavlja posle reklama

#2 „Ona pitanja“ – kojih se mnogi ustručavaju i side a veoma su važna za naše zdravlje – postavili smo doktorki Mariji Ristić

Kako vežbati intimne mišiće? Zašto imamo češće stolicu za vreme ciklusa? Da li postoji dijeta za vaginalnu infekciju? I… kakve emocije žene imaju prema svojoj vagini i zašto je to važno? Ovo su samo neka od pitanja na koja ćete pronaći odgovor.

Članak se nastavlja posle reklama

 

#3 Putovanja koja žene vole

Članak se nastavlja posle reklama

Da, pričamo o solo putovanjima, i to sa Nevenom Smiljanić sa triptop.rs, koja nam je otkrila koje destinacije žene najčešće biraju i, naravno, zašto. Iskoračite ovog leta iz zone komfora i doživite osnažujuće iskustvo solo putovanja.

 

Članak se nastavlja posle reklama

#4 Wedding special: Odbrojavanje počinje ovde!

majski broj lepote i zdravlja

Ines Janković Bridal. Photo: Danilo Pavlović, Better Us Studio. Make-up: Jovana Vukosavljević. Hair: UHS Taubner. Model: Sofija Demons Model.

Donosimo:

  1. Praktičan beauty tajmlajn koji će vam pomoći da se pripremite za veliki događaj (idealno je ako imate više meseci na raspolaganju!)
  2. Najlepše venčanice ove sezone: Obišli smo naše ključne dizajnere i zatražili njihove savete: na šta treba obratiti pažnju pri izboru najvažnije haljine u životu.

#5 Protiv svake diskriminacije!

majski broj lepote i zdravlja

Članak se nastavlja posle reklama

Da je diskriminacija, po bilo kom osnovu, samo incident, možda bismo i mogli da kažemo „uvek ima ljudi koji naopako misle ili reaguju“, ali znamo da je situacija drugačija, pa bismo o najrazličitijim vidovima diskriminacije mogli dugo da pričamo. Razlika je, samo, što su neki vidovi primetni već na prvi pogled, a neki su manje uočljivi, ali i te kako prisutni. Ovom prilikom, ipak, pričamo samo o tri, za koje ne možemo reći da im ko zna koliko puta nismo bili svedoci. Reč je o ejdžizmu, tetmanu pripadnika LGBT zajednice i odnosu prema ljudima čija je koža drugačije boje ili se mole „drugom Bogu“.

Georgi Boronin / iStock via Getty