Otkrijte: Natural Health u novom izdanju!

Treći broj magazina "Natural Health" dolazi u sasvim novom ruhu – novi dizajn i nove teme!

by | 14 jula, 2021

U trećem broju, očekuje vas „Natural Health“ u novom izdanju! Uz novi dizajn i nove teme, ovoga puta donosimo pregršt konkretnih saveta o tome kako da, na sasvim prirodan način, ojačate svoj organizam.

Otkrijte:

  • kakvu snagu mogu da imaju i najmanje promene u jelovniku
  • šta nauka kaže: koja hrana pomaže da budemo zdraviji
  • kada i koji suplementi mogu da vam promene život
  • zašto su nutropici i postbiotici nove teme u fokusu

i još mnogo toga…

 

Cirkadijalna dijeta: Da li je i zašto bolja?!

Celokupan naš metabolizam počiva na cirkadijalnom ritmu. Smena dana i noći određuje nam ritam spavanja, hranjenja, aktivnosti. Ako ga uskladimo sa dnevnim jelovnikom, naš organizam će uskoro postati jači, otporniji i zdraviji. Kako da iskoristite unutrašnji sat da biste osnažili organizam i na koji način se cirkadijalna dijeta razlikuje od hrono i dijete 8 sati, otkriva Natural Health u novom izdanju.

 

Zdravi a brzi obroci

Kada živite u stresnoj današnjici, a pokušavate da održite kvalitet ishrane ili da jelovnikom popravite svoje zdravlje, najveći neprijatelj vam je: vreme. Brzi stil života, deca, kancelarija često ne ostave dovoljno vremena za pripremu kvalitetnih obroka. Zato su saradnici Natural Health-a pripremili čitav niz recepata i saveta kako da spremite zdrav i brz obrok, užinu, ali i otkrili u vaše ime za kojim proizvodima na rafu možete da posegnete bez straha da ćete narušiti načela zdrave ishrane

 

Hijaluronskom kiselinom protiv hroničnog bola

Život sa hroničnim bolom je ispunjen ograničenjima, čak i kada su u pitanju najjednostavnije svakodnevne radnje poput ustajanja iz kreveta ili ulaska u automobil. Nauka i priroda su stvorile čitav niz preparata na bazi hijaluronske kiseline čija su svojstva dokazano efikasna u smanjivanju hroničnog bola. Saznajte na koji način hijaluronska kiselina može da vam pomogne da podignete kvalitet svog života.

 

Dovedite hormone u ravnotežu

Pionirka lečenja bioidentičnim hormonima na Balkanu, dr Sanja Toljan, potrošila je decenije na usavršavanja i uskladila svoja medicinska i svoja naturopatska znanja u želji da pomogne svojim pacijentima. Iz bogatog medicinskog, ali i ličnog iskustva, ona vam otkriva kako adaptogenima da utičete na hormonalnu osu organizma, dovedete je u ravnotežu i tako stabilišete ceo organizam

 

Večita dilema: Organska ili prirodna kozmetika?

Kada kupujete kozmetiku trudite se da birate onu sa prirodnim sastojcima. Ali, da li ste sigurni da je to dovoljno? Zakonska regulativa je prilično naklonjena proizvođačima, te oznaku prirodno mogu da nose i preparati koji su, suštinski, klasični drogerijski kozmetički proizvodi. Saznajte kako da razlikujete prirodnu i organsku kozmetiku, kako da odaberete onu koju je više odgovara vašim proizvodima i koja to oznaka zaista garantuje prirodne sastojke.

Pročitajte i… Više o magazinu Natural Health pronaći ćete ovde.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.