Jednostavna pravila koja će ojačati rutinski seks

by | 4 novembra, 2022
Kako ojačati rutinski seks

Ne treba vam mnogo da biste diverzifikovali rutinski seks. Ali sve je u vašim rukama!

Sociolozi kažu da samo 30% parova ima seks jednom do dva puta nedeljno (ovo se smatra normom), a čak 71% – ne više od dva puta mesečno. Istovremeno, svaki drugi par ima tehnički ili prijateljski seks, bez emocionalne intimnosti. Ove statistike su nas nagnale na pitanja: Kako zadržati interesovanje jedno za drugo? Kako ostati poželjan i seksualno privlačan?

Kako ojačati rutinski seks

Pravilo 1: prestani da budeš mama

I ne samo za svog voljenog muškarca, već i za sve muškarce u okruženju. Starateljstvo, strah od neodgovornosti, kontrola i uputstva („ne idi tamo“, „obuci rukavice“) – sve to uzrokuje nesvesan gubitak volje za sekson kod muškarca, jer „ne žele da spavaju sa svojom majkom .” Stoga seksualnost i poželjnost ih napuštaju.

Šta da radim?

Pratite svoje manifestacije „mame“. Gledajući svog muškarca, izgovorite „isceljujuće“ fraze: „Ja sam tvoja žena, ti si moj muškarac“ (možete to reći sebi, ne naglas).

Rutinski seks pravilo 2: Uklonite prekomernu odgovornost

Ovo je posebno tačno kada je glavni „hranilac“ u porodici žena. Priroda je tako uređena da je muškarac odgovoran za finansijski tok, a žena za zadovoljstvo. U ovom slučaju dolazi do razmene energetskih tokova. Muškarac zarađuje, žena troši.

Šta da radim?

Uzmi stolicu – što je teža to bolje. Zamislite svu svoju odgovornost u obliku neke vrste slike (težina, ranac, itd.). Mentalno ga stavite na stolicu. Podignite stolicu, okrenite se i mentalno je prepustite (a samim tim i odgovornost) svom čoveku. I zapamtite: kako se mi menjamo, menja se i svet oko nas. Ako ne možete promeniti čoveka, morate promeniti sebe. Stoga, pokušajte da inspirišete svog čoveka da se razvija.

Pravilo 3: naučite da se opustite

Jer čovek je ispunjen seksualnom energijom kada je što je moguće opušteniji, kada mu energija nije stegnuta.

Šta da radim?

Udahnite na stomak i opustite se, oslobodite se stresa na ovaj način – najmanje 5 minuta dnevno. Mora se imati na umu da žena dobija energiju u horizontalnom položaju, a muškarac je, naprotiv, aktivan.

Pravilo 4: Vratite emocionalnu intimnost

Veoma je važno da se gledate u oči, uključujući i tokom seksa. Kada čovek zatvori oči, odnesen je u svet svojih fantazija, odvojen je od partnera. Oči su ulaz u emocije druge osobe, ogledalo su duše.

Šta da radim?

Pokušajte da se gledate najmanje 10 dana po 5 minuta, i osetićete porast osećanja, pojaviće se intimnost. Važno: treba da pogledate u levo oko, jer je ono oko „koje prima“. Pirati su često nosili zavoj na njemu kako druga osoba ne bi mogla da uđe u njihov svet.

Rutinski seks pravilo 5: uklonite tvrdnje

Oni izazivaju sažaljenje, a ne želju, otuda više hladnoće nego nežnosti.

Šta da radim?

Već je primećeno da vezu kontroliše onaj ko manje želi seks. Zato pazite na sebe. Sve dok nas nešto nervira, ljuti, imamo unutrašnji problem. Čim ga izolujemo, prihvatimo, onda bes nestaje.

Govorite: „Prihvatam problem takav i takav.“ Ojačajte ovo telom: udahnite, zadržavajući dah, pustite telo da se skupi, dok izdišite – normalan položaj. Radite 15 minuta dnevno dok problem ne nestane.

Pravilo 6: zabavite se

Želim sebe! Kada žena ne uživa u sebi i svetu oko sebe, onda sve počinje da propada.

Šta da radim?

Naučite da se uronite u zadovoljstvo, uključite svih 5 čula odjednom. Nemojte samo automatski piti kafu ujutru,već osetite njenu aromu, prepoznatljive nijanse boja, dodir ruku na šoljici, cenite ukus prvog gutljaja, i sve to uz divnu muziku.

Uzmite vremena za sebe, osetite najsitnije nijanse. Kontrola nestaje, pojavljuju se nove senzacije. Uživajte. Pokušajte da započnete povezivanjem najmanje tri tačke od pet (oči, nos, uši, usta, koža).

Rutinski seks pravilo 7: pohvalite muškarca

Kada se žena divi muškarcu, ima misao: „Ja sam najbolja!“ I on pokušava da ga uskladi.

Šta da radim?

Pogledajte čoveka kojeg volite i mentalno recite: „Ja sam neverovatna, ti si neverovatan, a seks nam je neverovatan.“

Da biste uključili želju, možete da radite sledeću praksu tri nedelje. Prva nedelja: pogledamo svakog čoveka kojeg sretnemo i u mislima kažemo: „Volim ovog čoveka.“

Druga nedelja: takođe gledamo u sve muškarce i kažemo: „Ovaj čovek me ne voli.“

Treća nedelja: pogledajte i reci: „Volim ovog čoveka, ovaj čovek voli mene.“ Muž je takođe deo kruga „svi muškarci“, tako da svaki put kada uđe u sobu, vi izgovarajte ove fraze.

10 znakova da mu je seks sa vama najbolji u životu

Lepota i zdravljeVasyl Dolmatov/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.