Idealna pitanja za prvi izlazak sa njim

by | 29 decembra, 2014

Prvi sastanak je ionako često neugodan, jer ne znate šta biste tačno pitali muškarca koji sedi preko puta vas, a ova pitanja su idealno rešenje.

pitanja za prvi sastanak

Osim što ćete imati temu za razgovor, odmah ćete saznati da li je frajer s kojim ste na dejtu dobar za vas ili ne. Naravno, ova pitanja ne smete postaviti direktno nego onako fino, između redova.

Kada mu je bila poslednja veza?

Kako se završila i zašto? Nije vam potreban datum, vreme i mesto svih njegovih prethodnih veza, ali nije loše znati kada je poslednji put bio u vezi s nekim i iz kojih razloga se veza završila. To je dobar pokazatelj o kakvom se frajeru radi.

Šta traži od devojke?

Opet, morate to ispitati na suptilan način, ali jako je dobro da odgovor na ovo pitanje dobijete što pre. Dobro je znati da li traži samo avanturu ili nešto više, a još bolje da li ste stvarno njegov tip ili ste toliko različiti da bi trebalo da glumite da ste nešto što niste, samo kako biste mu se svideli.

Gde se vidi za pet godina?

Informacija koja vam može pomoći da procenite da li je on pravi frajer za vas ili ne. Ne mora tačno da zna, to je zapravo skoro nemoguće, ali dobro je ispitati u kom smeru razmišlja. Da li želi pravu vezu koja se može pretvoriti u nešto više, ili ima sulude snove tipa – postati poznata ličnost i odseliti se u Ameriku.

Izvor: index.hr, M.G.
Foto: photostock/freedigitalphotos.net

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.