6 ljubavnih saveta, koji daju zaista neobični „stručnjaci“

by | 15 jula, 2017

 

Ponekad, jednostavno, ne možete dobiti sve odgovore o ljubavi. Ali, šta ako ne tražite odgovor na pravom mestu. Možda vaš frizer ili finansijski planer ima svoje odgovore. Ovih 6 neočekivanih stručnjaka nam daju najbolje savete o ljubavi i odnosima:

Foto: Pixabay

Savet finansijskog planera

„Položite svoje karte na sto i budite otvoreni u vezi sa kratkoročnim i dugoročnim ciljevima i u vezi sa svim drugim stvarima koje mogu da utiču na partnera. Kada nemate šta da sakrijete, možete dobiti poverenje, mnogo brže“– Sara, sertifikovan finansijski planer.

Savet instruktora joge

„Čak i u većini ljubavnih partnerstava, suprotstavljaju se snage davanja i primanja. Balans je u pružanju pažnje vašem partneru često i iskreno, ali morate biti svesni i svojih potreba. Smislite kako da se prilagodite da biste dobili ono što je potrebno“ – Tifani, registrovani instruktor joge.

Savet automehaničara

“Imati redovne sastanke sa vašim partnerom, pogotovo noću, značajno je i slično zameni ulja u vašem automobilu. Reči „Volim te“ mogu da se porede sa proverom pritiska u gumama. Zanemarite li odnos sigurno će kasnije biti potrebna velika popravka” – automehaničar.

Foto: Pixabay

Savet stjuardese

„Treba misliti o osećanjima druge osobe. Slušajte šta oni imaju da vam kažu i pokušajte da ih zaista razumete. To je jednako važno da priznate svoje greške i date vaš doprinos koji su doveli do neslaganja“- stjuardesa.

Savet dekoratera

„Vi i vaš partner niste blizanci, i očekujte da ćete često imati različite ukuse i preferencije u odnosu. Nije potrebno da uvek razmišljate isto, ali je važno da zajedno radite na svom odnosu i pokušate da razumete jedno drugo” –  dekorater.

Savet frizera

„Vaš partner neće obraćati pažnju ukoliko imate “bad hair” dan. Vaš partner želi da budete autentična verzija sebe, i oni vas prihvataju kada rastete i menjate se. Oni čine da se osećate divno, čak i kad ne izgledate sjajno“- kaže Kejt, frizer.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.