Kako da provedete Dan zaljubljenih ako ste same

by | 14 februara, 2015

Danas je Dan zaljubljenih. Ako budete šetale gradom, sigurno ćete videti puno srećnih parova koji odlaze na večere ili kolače, devojke koje nose cveće u rukama, svi su srećni i vole se.

Foto: LoviMom

Foto: LoviMom

A vi ste same. Niste zaljubljene i nemate partnera. Pa, šta ima veze? Uvek se možete sjajno provesti! Predstavljamo vam nekoliko ideja kako da provedete današnji dan, a da uživate u njemu.

Žensko veče

Ako imate prijateljice koje su takođe same, ovo je odlična prilika da ih pozovete na druženje. Neka to bude samo vaša noć u kojoj ćete razgovarati o tipičnim ženskim temama i uživati u svom načinu života. Super se obucite i našminkajte, pa izađite u noćni klub. Đuskajte zajedno celu noć. Ili možete da ostanete kod kuće i napravite žurku u pidžamama. Spremite koktele, grickalice i zabava može da počne!

Žurka u čast samačkog života

Napravite žurku u čast samačkog života. Pozovite sve prijatelje i prijateljice koji nisu u vezama. Ovakva žurka može biti veoma zabavna, a i odlična prilika da provedete vreme sa ljudima koje niste dugo videle. Ako nema partnera, ne znači da nemate nikoga u životu ili da ste usamljene, već znači da ste nezavisna osoba koja trenutno nije za nikoga posebno vezana. U tome nema ničeg lošeg.

Vreme za porodicu

Pošto je Dan zaljubljenih dan kada se slavi ljubav, provedite ga sa svojom porodicom, koju sigurno neizmerno volite. Ljubav nije samo između muškarca i žene, već i prema roditeljima, braći i sestrama, bakama i dekama…
Neka ovo bude dan u kom ćete proslaviti ljubav i biti zahvalni na tome što imate ljude koji vas vole i na koje se možete osloniti. Posetite roditelje, baku, prijatelje i pokažite im koliko vam je stalo do njih i koliko ste zahvalni što postoje u vašem životu.

Odvojite vreme samo za sebe

Danas je subota i većina nas je slobodna. Iskoristite ovo vreme samo za sebe. Idite kod frizera, na manikir i pedikir, ili samo napravite mirišljavu toplu kupku i uživajte!

Izmislite svoje razloge za proslavu Dana zaljubljenih

Ako ne volite Dan zaljubljenih, probajte da napišete spisak razloga zbog kojih biste mogle da ga zavolite. Možete da isplanirate nešto što ćete raditi svake godine na taj datum. Pronađite samo svoje razloge zbog kojih ćete zavoleti ovaj dan.

Što vi mislite o Danu zaljubljenih i kako ćete ga provesti?

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.