Poruke koje mu NE smete poslati

by | 30 decembra, 2014

Upoznali ste muškarca, bili na sastanku ili ga još uvek planirate, a toliko želite da ga čujete i započnete komunikaciju sa njim. Pogrešne poruke često mogu izazvati suprotan efekat, zato obratite pažnju na vaše obraćanje koje ne sme da bude dosadno, napadno i predvidivo.

sms

Hej stranče

Ako nekoga oslovljavate sa stranče, onda ta osoba možda misli da ga tako i doživljavate ili da tako želite da ostane. Ovakvo obraćanje upućeje na distanciran odnos koji ni vi, a ni on svakako ne želite. Bolje probajte sa Gde si, Šta radiš, Šta ima.

Zatrpavanje porukama

Poslali ste već dve poruke i još uvek ste bez odgovora. Jasno je, ili je zauzet i nikako ne može da vam odgovori ili još uvek nije video vaše poruke. A možda je samo zaboravio telefon kod kuće. Udaljite se od mobilnog i ne šaljite više ništa.

Samo kažem

Poruke tipa Lep vikend želim, Nadam se da si dobro, Samo da kažem ćao ne zahtevaju nikakav odgovor, pa onda nemojte da se čudite ako ostanete bez njega. Ako vas stvarno zanima nešto, postavite konkretno pitanje ili bilo šta što će pokrenuti komunikaciju.

Pitanja

Isto tako, ako imate pregršt pitanja za njega, nemojte ga zatrpavati porukama, već ga jednostavno pozovite na sastanak.

Slanje fotografija

Selfije ostavite za Instagram i Fejsbuk profil. Slanje fotografija nekome koga ste tek upoznali može biti pogrešno. Sačekajte da prođe određeno vreme i da se bolje upoznate, pa tek onda počnite da praktikujete ovaj vid komuniciranja.

Autor: Life Content, M.G.
Foto: stockimages/freedigitalphotos.net

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.