Šta ćete naučiti o bračnom životu nakon prve godine vaše zajednice

by | 2 aprila, 2020
ljubav mladic devojka horoskop

 Mnoge važne stvari o bračnom životu naučite već tokom prve godine braka

Iako ste sa nekim u vezi više godina, ili već određeno vreme živite sa partnerom, stvari su za mnoge ipak malo drugačije kada potpišu onaj papir nakon kog su izgovorili sudbonosno „da“. Šta se to spozna ili potvrdi u prvih 365 dana braka, pročitajte u nastavku:

Muškarci i žene različito komuniciraju

Jednostavno govorimo različitim jezikom. U stanju smo da čujemo sve što nam partner kaže, ali razumemo potpuno suprotno od onoga što nam je rečeno. Zato budite strpljivi i uvek razmislite šta bi još mogao da bude smisao onoga što vaš partner govori, nikako nemojte donositi brzoplete zaključke i uvek pitajte, ako niste sigurni da li ste ga dobro razumeli.

Srećna veza – Deset znakova da ste u idealnom odnosu

Ujedinite finansijski budžet u bračnom životu

Kada ste u braku, ne treba da postoji moj ili tvoj novac. Stopite svoja primanja u zajednički budžet, dogovarajte se o ulaganjima i štednji. Dogovor je zlata vredan u svakoj dobroj bračnoj zajednici.

Poštujte razlike

Vi i vaš partner ste različite osobe i postoje neslaganja u vašim karakterima. Budite strpljivi i naučite da savladate te razlike. Veoma je bitno da prihvatite jedno drugo, da se uvažavate, razumete i volite, bez obzira na različitost vašeg temperamenta.

Emocionalna prevara: Evo kako da znate da ste upali u ovu „zamku“

Recite šta želite

Ma koliko se dobro poznajete, ne možete čitati misli jedno drugome. Recite partneru svoje želje, a on će ih bez sumnje uvažiti. Na taj način mnogo ćete olakšati vaš odnos.

ljubav veza bračni život

Budite tim

Budite tu jedno za drugo i u najtežim i u najsrećnijim trenucima, jer su oni teški, lakši kad imate nekoga da vas zagrli, a oni lepi su još lepši kada sreću delite sa voljenom osobom.

Kako da održavate vezu na daljinu

Pažljivo slušajte svog partnera

Kada imate vreme samo za vas, onda ga provedite kako treba, bez telefona i stvari koje vam odvraćaju pažnju. Slušajte svog partnera i posvetite mu se maksimalno. Učinite da vaša ljubav postane toliko jaka, da je sve ostalo nebitno. Budite uvek tu za njega i osluškujte njegove potrebe.

Naučite jedno od drugoga i jedno o drugome. Povežite se i dopustite da vaša ljubav samo raste.

lepotaizdravlje.rsGuliver/gettyimages

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.