Svi zaljubljeni parovi prepoznaju se u nekoj od ove 4 grupe… Koja je vaša?

by | 11 januara, 2017

Naučnici koji se bave proučavanjem veza i odnosa proučavali su 400 nevenčanih parova u dvadesetim i došli su do ovih kategorija parova… U koju vi spadate?

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Svaka veza je različita i ima svoje momente koje nema nijedna druga, ali nauka je napokon uspela da pronađe način kako da veze smesti u četiri kategorije.

Skloni konfliktu i jako zaljubljeni

Svi znamo makar jedan takav par – malo su zaljubljeni, malo se ne podnose. Ako si deo ovakvog para, već znaš da postoji uzorak. Svađe vas razdvajaju, a strast ponovno spaja. Kad ste zajedno, neverovatno ste zaljubljeni i posvećeni jedno drugom, a kad niste, najčešće ste toliko razdvojeni da se verovatno ne biste ni pozdravili na ulici.

Drama im je u krvi

Čak i kad nema razloga za dramatizovanje, vi ga nekako uvek pronađete. Kada je u pitanju bilo kakvo donošenje odluka, to najčešće svako radi za sebe, bez da se konsultuje s partnerom, a upravo se tu otvara prostor za novu dramu. Ta nestabilnost vas hrani i čini vam vezu uzbudljivom, ali oprez – istraživanja pokazuju da su ovakvi parovi jako skloni raskidu.

Pročitajte i… Čekamo li onoga ko neće doći i otkuda ideja da je za našu sreću uslov imati dečka?

Kliknite na sledeću stranicu…

Društveni par

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Oboje ste društvene osobe, a vaša veza nije samo vaša – svakodnevno je upotpunjujete druženjem s drugim ljudima, koje gledate kao sastavni deo vašeg odnosa. Zajednički prijatelji vas zbližavaju, a dobra vest je i da su ovakvi parovi dugoročno jako održivi.

Pročitajte i… Ako je stvarno zaljubljen u vas, lako ćete to znati. Mi vam otkrivamo 5 načina

Fokusirani ste jedno na drugo

Nemate ništa protiv društva, ali nekako vam je najdraže da stavri radite udvoje. Svoje potrebe stavljate ispred svih ostalih, a nemate nikakav problem s povremenim izolovanjima od spoljašnjih uticaja.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi:

Jedno reagovanje na “Svi zaljubljeni parovi prepoznaju se u nekoj od ove 4 grupe… Koja je vaša?”

  1. Vesna V kaže:

    Drustveni par,jer nismo jedini na svetu.Treba imati krug prijatelja oko sebe.I provoditi vreme sa njima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.