Ove stvari muškarci stvarno žele u seksu, iako to ne žele da priznaju

by | 29 jula, 2020
kako doživeti orgazam

Postoje brojna uverenja o tome šta muškarci žele u seksu. Uvreženo je mišljenje da oni sanjaju o tome da njihova spavaća soba postane set filma za odrasle. Međutim, postoji dosta „običnih“ stvari koje potajno žele, a o kojima im je teško da pričaju.

O čemu je reč objasnila je stručnjak za seks Pam Spur.

Šta muškarci žele u seksu

Spontanost

Muškarci se oduševe kada žena preuzme vodstvo jer ne žele da su oni ti koji stalno iniciraju seks. Tako se osećaju kao da vrše pritisak na partnerku. Oni stvarno žele da im stavite do znanja da ste raspoloženi za igranje u krevetu. Suptilno ili još bolje da ih zgrabite i dovučete u spavaću sobu. (Pročitaj: Erotski romani za odmor, vikend, veče bez telefona i prepuštanje mašti)

Vole komplimente

Muškarci vole kada ih obasipate komplimentima, pogotovo tokom seksa. Zato, obavezno mu kažite koliko vam se sviđa kako nešto radi – oduševljeni ste time kako vas prebaci u doggy pozu ili kad vas strastveno poljubi, piše The Sun.

Nemojte prećutati ni kako odlično izgleda tokom seksa.

šta muškarci žele u seksu

Ne terajte ih da budu glasni

Mnogi muškarci usresređeni su na dostizanje vrhunaca i jednostavno su tiho. Zato, poštujte ako ne ispuštaju zvukove tokom odnosa. Nekima je potrebna intenzivna koncentracija neposredno pre vrhunca. Mit je i da oni žele da im stenjete u uvo tokom celog seksa. (Pročitaj: Seks u tišini ili glasni seks: Šta zvuci tokom seksa zaista znače?)

Nemojte biti direktni ako nisu uzbuđeni

Mnogi muškarci mrze kad želite ozbiljno da razgovarati o tome zašto oni ne mogu da izdrže erekciju ili ne mogu da se napale. Razgovarajte o tome kasnije – ne kad im je u glavi svež „neuspeh“.

Šta muškarci žele u seksu

Analno zadovoljstvo za njih

„Stimulacija prostate“tokom predigre ili tokom seksa nešto je što mnogi muškraci vole, ali teško im je da priznaju. Potpuni je mit da muškarac ima homoseksualne sklonosti ako želi stimulaciju prostate.

Seks ranom zorom

Opšte je poznato da muškarci odmah ujutro imaju erekciju i bili bi najsrećniji kad bi im partnerka seksom ulepša jutro. Probajte se probuditi malo ranije i započnite dan uživanjem, na obostrano zadovoljstvo. (Pročitaj: Da li ste seksualni predator ili vodite ljubav ređe od drugih?)

Muškarci žele da pričaju o seksu u ranoj fazi veze

Kad bi već na drugom sastanku postavljao pitanja o tome šta vas uzbuđuje i kakav seks volite, verovatno biste pobegli glavom bez obzira. To im je važno i žele o tome da pričaju, ali se boje da će žene misliti da je to jezivo.

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.