Da li spava s drugom: Kako da otkrijete prevaru

by | 2 septembra, 2023
Da li spava s drugom: Kako da otkrijete prevaru

Da li spava s drugom? Da li imate užasan osećaj da vam je muž neveran? Prvo morate da potvrdite da li su vaše sumnje tačne. A koji su to ključni znakovi koji otkrivaju nevernog muža.

Da li spava s drugom: Šta ga odaje

Ponaša se drugačije

Prvi znak da je bio neveran i da je spavao sa nekom je promena ponašanja prema vama.  Samo ćete vi moći da uočite razliku. To može biti nešto tako malo kao što je “zaboravljanje” da vas poljubi kada odlazi na posao. Ili nešto veliko kao otkazivanje planova za godišnjicu jer je “zatrpan” poslom. Promena ponašanja jedan je od najvećih pokazatelja da se nešto sprema. Ako je muškarac spavao s nekom drugom, mogao bi se ponašati hladno ili distancirano prema vama jer se oseća krivim (a tako bi i trebalo!).

Seks nije ono što je bio

Još jedan važan znak da je vaš muž spavao sa nekim drugim je promena u spavaćoj sobi. Tipično, ako je kriv za prevaru, mogao bi da izbegne seks sa vama. Ovo može biti iz dva razloga: Oseća se loše zbog onoga što je uradio i ne oseća se prijatno da bude intiman ili gubi interesovanje za vas (otuda afera). Takođe postoji mogućnost da počne da uvodi novine u spavaćoj sobi. U nekim slučajevima, poznato je da varalice pokazuju povećanje seksualnog nagona.

Krije telefon

Da li vaš muž drži svoj mobilni telefon licem nadole na stolu? Da li isključuje ili sakriva obaveštenja? Da li su svi njegovi uređaji zaštićeni lozinkom i on ne želi da vam da podatke za prijavu? Sve ovo su prilično očigledni znaci da nešto nije u redu. Naročito ako se ranije nije tako ponašao.

Postoje fizički tragovi

Još jedna stvar na koju treba obratiti pažnju ako je vaš muž spavao sa nekim drugim su fizički tragovi. Ovi uključuju:

  • Promena njegovog izgleda (možda će početi da se više trudi da izgleda dobro)
  • Klasična mrlja od karmina na košulji (ili miris parfema koji ne prepoznajete)
  • Češće tuširanje (naročito čim uđe u kuću)
https://www.lepotaizdravlje.rs/medju-nama/veze-ljubav_i_seks/stereotipi-o-vezama/

 

AndreyPopov/gettyimages.co.uk