Kiks koji sve žene prave u vezi kada muškarac počne da gubi interesovanje

by | 10 januara, 2017

Koliko se puta u vezi desilo da muškarac nakon određenog vremena promeni obrazac ponašanja? Možda više ne šalje poruke u istoj meri kao pre, ili se njegovi pozivi proređuju, možda više nije romantičan kao pre, neki prestaju da se trude, a neki jednostavno više ne izdvajaju toliko vremena za partnerku. I šta onda?

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Često razlog nije opipljiv, ili je prosto različit od muškarca do muškarca, ali je jedno sigurno – žene uglavnom reaguju pogrešno kada se ovo desi. A ženska reakcija često rezultira još većim razdorem, distancom ili potpunim raskidom.

Pripadnice nežnijeg pola uglavnom počnu da paniče, brinu i strahuju da će izgubiti partnera, pa umesto da puste da stvari idu svojim tokom, one kreću u „ofanzivu“, agresivno ispitujući o čemu je reč.

 

Pročitajte i… Muškarci će, nažalost, uvek ostaviti ženu koje vole u ove 4 situacije

Kliknite na sledeću stranicu… 

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Ženska napetost, neizvesnost i paranoja dodatno pogoršavaju stanje i stvaraju tenziju, podstičući muškarce da se još više udalje i distanciraju.

Možda je u pitanju samo stres zbog posla ili privatnih problema, ali panične ženske poruke tipa „Zašto si se promenio?“, „Šta nije u redu?“, „Ranije si bio bolji“ definitivno neće promeniti situaciji. Upravo suprotno, uglavnom će muškarcima to biti krajnje naporno i počeće da zaista gube interes.

Često pravimo dramu tamo gde joj nema mesta, preuveličavamo stvari, obraćamo previše pažnje na negativne stvari i generalno – od muve pravimo slona. Takvom ponašanju definitivno nema mesta i umesto histerije i frke oko toga što vam nije poslao poruku za laku noć nekoliko dana za redom, radije ga smireno i opušteno pitajte da li sve u redu.

Dakle, ne donosite zaključke i ne dramite na osnovu nagađanja i bez dovoljno informacija, budite strpljive i relaksirane.

Pročitajte i… Znamo idealan tajming! Posle koliko sastanaka je pravo vreme za seks?


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.