Ovakvo muško ponašanje pokazuje hoće li biti neveran i u braku

by | 30 avgusta, 2016

Neverstvo je sve veći problem u brakovima, a DeVon Frenklin objasnio je da je razlog i više nego jednostavan.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

U razgovoru sa Oprom Vimfri, motivacioni govornik i filmski producent DeVon Frenklin govorio je o seksu, celibatu i o vezama. Takođe, u svojoj knjizi „Čekaj“ objasnio je šta je to što odmah pokazuje da li će dame biti prevarene u braku. Bezobzirnost je samo jedan od detalja na koje žene moraju da obrate pažnju kada se zabavljaju sa momkom.

– Odrasli smo u kulturi u kojoj se ovakva vrsta ponašnja nagrađuje i podstiče. Ponekad nas to ponašanje guši i ubija – rekao je Frenklin.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

DeVon je objasnio da je sa suprugom Megan, do stupanja u brak 2012. godine, bio u celibatu. On iz svog iskustva ima sledeće mišljenje: „Prosto je, nečije seksualno ponašanje pre braka biće isto i u braku. Ako sam bio seksualno discplinovan pre stupanja u brak, biću i kada se budem venčao. Eto, odgovora na pitanje koje svi postavljaju – zašto se većina parova razvede zbog neverstva…“

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

On smatra da sve navike koje ste imali pre vezivanja za jednu osobu, ostaju iste kao i u toku zajedničkog života. Zbog toga, savetuje sve dame da se ne vezuju za činjinicu da su se udale i time rešile sve probleme. Kako kaže, najvažnije je da posmatraju svog izabranika u različitim životnim okolnostima, pa da tek tada odluče da li bi trebalo da mu pripadnu.

Šta vi mislite, zvuči veoma prosto?

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.