Najuzbudljiviji seks u životu

by | 19 maja, 2009

 

 

Lepota i Zdravlje - Ljubav i sex - Najuzbudljiviji sexSigurni smo da ste bar jednom vodili ljubav sa strašću kakvu niste osetili nikada do tada (a ni kasnije!) i to fantastično iskustvo pamtićete dok ste živi! Nekoliko čitateljki L&Z otkriva nam kako je izgledao njihov NAJ seks, i zašto im, pri pomisli na te trenutke, i sada zaklecaju kolena.

 

O Bože dragi… kakav je to seks bio! Najbolji ikada doživljen i, možda, neponovljiv. Dovoljno je samo da pomislite na ono što ste radili i osetili, pa da vam srce brže zakuca, stomak zadrhti, a lice ozari osmeh blaženstva. Čak i nakon mnogo godina, dok budete kupovali cipele na sniženju, kuvali pekmez ili sređivali nokte, setićete se tih “scena” i (kladimo se!) obraze će vam obliti rumenilo.

Trenuci najvećeg uzbuđenja dešavaju se spontano i ne ponavljaju se svaki dan. Bez obzira na luksuzno okruženje, najskuplje piće, savršeno doba dana ili noći, kao i na druge idealne, izrežirane okolnosti, ako nešto neće da se desi, onda… hm, neće da se desi, i tačka! Opet, baš kada pomislite da ćete provesti još jedno dosadno veče, gledajući sa partnerom reprizu neke TV serije i grickajući kikiriki, postoji mogućnost da se to pretvori u najveće uzbuđenje vašeg života (ne, ne… ne mislimo da je tu kikiriki ključni afrodizijak!). Pa, ako ne verujete da čovek nikada ne zna u kojem trenutku ga čeka najbolji seks u životu, pročitajte šta kažu naše čitateljke.

 

 

 

VIP seks

Dakle, ne savetujemo vam da nasrnete na neku poznatu facu i da je na licu mesta obljubite (OK, to možete da činite samo u snovima), ali seks sa slavnim dasom stvarno može da bude vrlo… Orgazmičan! Emilija (26) osetila je sve užitke koje može da pruži seks sa poznatom ličnošću.

“Izašla sam u noćni klub u koji često svraćaju poznate ličnosti. Te večeri sam bila vrlo zadovoljna svojim izgledom i osećala sam se izuzetno seksi. Uputila sam se prema VIP separeima i nakon nekoliko gutljaja koktela, primetila sam da me posmatra poznati TV voditelj koji mi se već duže vreme veoma dopadao. Prišao mi je, plesali smo i ćaskali nekoliko sati, a onda smo otišli u njegov stan. Te noći doživela sam najbolji seks u životu! A ako poželim da osvežim sećanja na taj događaj, dovoljno je samo da uključim TV!”

Eh, ko se još ne seća tinejdžerskog doba i ljubljenja postera omiljenog glumca ili pevača? Zamislite kakav je to osećaj kada uspete da osvarite svoju fantaziju? Da ne pominjemo šta za vaš ego može da učini spoznaja da ste zapali za oko poznatoj ličnosti. A budući da većina slavnih opsesivno održava svoju kondiciju, tu nema govora o pivskom stomaku, što znači da će još dugo zadržati status muškarca iz snova.

 

Seks u cik zore

Za većinu nas, jutro obično nije najbolje vreme za seks, ali za Nikolinu (30) “brzi jutarnji” sa suprugom Slavišom (32) bio bi savršen početak radnog dana.

“Moj muž izgleda veoma privlačno u odelu. Jednog jutra, dok je zakopčavao košulju i vezivao kravatu, osetila sam ogromno uzbuđenje i shvatila da želim orgazmičan početak dana. Rekla sam mu da legne, podigla sam suknju i opkoračila ga. Saznanje da imamo vrlo malo vremena, pojačalo je uzbuđenje, zbog čega smo oboje vrlo brzo doživeli orgazam. Potom smo ustali, popravili odeću, poljubili se i pohitali na posao. Celog dana na svojoj koži osećala sam miris njegovog afteršejva, što mi je veoma godilo. Seks obično nije prva stvar na koju pomislim kad otvorim oči, ali nikada neću zaboraviti to jutro, kao ni taj dan koji sam provela sa osmehom na licu, prisećajući se svog slatkog malog nestašluka!”

Jutarnji seks podstiče cirkulaciju i rad srca mnogo bolje nego prva jutarnja kafa, a prisećanje na užitak koji ste doživeli sa svojim dragim, amortizovaće stres tokom radnog dana. Iako je ovo možda primer seksa “na prepad”, naročito ako ste se prepustili čulima kompletno obučeni i “namontirani” za posao, efekti su više nego sjajni. Jedini dokaz vašeg “nestašluka” biće zagonetan, zadovoljni smešak i mirisni trag afteršejva koji ćete ostavljati za sobom.

 

“Ti si moj heroj” seks

Kad u jednom danu sve pođe naopako, ostaje vam samo da poželite da se pojavi vaš heroj koji će vas izbaviti iz nevolja. Nađa (29) doživela je pravu filmsku priču, u kojoj se njen dečko Stevan pretvorio u Supermena (razumljivo, ne u plavim helankama od likre!).

“Bila je već ponoć a ja sam stajala na pustoj autobuskoj stanici malog mesta udaljenog 60 kilometara od grada, smišljajući način da nekako stignem do kuće. Propustila sam poslednji autobus i bila sam na kraju živaca. Pozvala sam mobilnim telefonom Stevana, svog novog dečka, sa kojim sam prethodno izašla samo dva puta. Nismo se još dobro poznavali, ali sam osetila potrebu da sa nekim popričam kako bi mi bilo lakše. Ni na kraj pameti mi nije bilo da će mi ponuditi da kolima dođe po mene! Stigao je za nepun sat, čak mi je doneo i sendvič i kafu, pa sam udobno ušuškana i ugrejana polako utonula u san. Probudio me je kad smo stigli pred moju zgradu, a dok smo se opraštali u kolima, počeli smo da se ljubimo i, ni sama ne znam kako, našli smo se u mom stanu. Vodili smo ljubav prvi put… i to nekoliko puta! Od tada je prošlo dve godine, još uvek smo zajedno i veoma smo srećni.”

Ima nešto erotično u herojskim podvizima muškaraca. Štaviše, oni ne moraju da učine ništa dramatično kako bi se kvalifikovali za status heroja. To može da bude uklanjanje pauka iz kade, ili izlazak u hodnik zgrade u gluvo doba noći da bi se proverilo odakle dopiru čudni zvukovi. Radi se ideji da muškarac čini sve da bi vam pomogao, što je sjajno. Za promenu, zašto ne biste bili dama u nevolji i dopustili mu da preuzme stvar (kontrolu) u svoje ruke? Uostalom, uvek možete da mu uzvratite tako što ćete vi biti njegova heroina u krevetu.


“Baš mi nedostaješ” seks

Kad voljena osoba nije pored vas, češće mislite na nju, i čini vam se da je u tim trenucima još više volite… Četvoromesečna razdvojenost produbila je ljubav dvadesetosmogodišnje Bojane prema njenom dečku Milošu, a povećala joj je i potrebu za seksom!

“Miloš se vraćao s Kipra i ja sam bila veoma nestrpljiva – izgarala sam od želje za njim. Moja prva reakcija, kada sam ga konačno ugledala, bila je jedno iskreno: ‘Vau!’. Onako preplanuo i zategnutih mišića, moj dragi bio je privlačniji nego ikada. U taksiju, koji nas je vozio sa aerodroma, jedva da smo progovorili poneku reč – neprekidno smo se ljubili! Nakon povratka kući, s vrata smo počeli da se skidamo prepuštajući se nagomilanoj strasti. Na svaki njegov dodir drhtala sam celim telom, vodili smo ljubav divlje i neobuzdano, ali uz mnogo emocija. Nije to bio samo orgazmičan seks, bila je to divna razmena osećanja.”

Ako ste dugo bili razdvojeni od svog ljubljenog, onda je sasvim normalno da se osećanja akumuliraju i intenziviraju – volite ga i nedostaje vam, a osećate i silnu seksualnu želju, pojačanu iščekivanjem da ga što pre ponovo vidite. Zato nije čudno što ćete biti spremni za višesatno vođenje ljubavi istog trenutka kada se sretnete. Na izvestan način, seks nakon duže razdvojenosti jeste poput onog prvog. A ako se fizički izgled vašeg dragog donekle izmenio, onda “povratnički” seks uključuje najbolje iz obe sfere – fizičku bliskost sa nekim koga volite i pristojnu, umerenu dozu uzbuđenja koje donosi seks sa strancem.

 

“MORAM!!!” seks

Ponekad, eto, osećate silnu želju za seksom i morate što brže da je zadovoljite. To ne znači da morate da nastavite da se viđate sa muškarcem koji je te noći bio centar vašeg sveta. Minja (25) uživala je u fantastičnom seksu sa muškarcem čije ime nikada nije saznala.

“Bila sam na odmoru u Grčkoj i, nakon obilnog doručka u hotelu, odlučila sam da potrošim višak kalorija tako što ću se celo popodne voziti biciklom duž obale. Kada sam ušla u agenciju koja rentira dvotočkaše, ugledala sam najzgodnijeg muškarca na planeti… Strpljivo je objašnjavao turistima kako se prebacuju brzine, a onda se okrenuo prema meni i šeretski mi namignuo. Dok sam birala bicikl, prišao mi je i nastavio da flertuje. U jednom trenutku osetila sam da me užasno privlači, mislila sam da ću umreti ako ga ne budem imala! Uzela sam ga za ruku i povela u zadnji deo radnje, gde smo se gotovo srušili na gomilu guma za bicikle. Bio je to najbolji seks u mom životu – ne znam ni koliko sam puta doživela orgazam! Iako to nije bio tip ‘vožnje’ koji sam planirala, vratila sam se u hotel peške, a ne biciklom.”

Kada je reč o seksu na (uslovno) javnom mestu, onda uvek postoji rizik da će vas neko uhvatiti, što samo pojačava uzbuđenje i orgazam.

 

“Bol bolujemo” seks

Bolovanje i ne baš tip-top forma imaju svoje prednosti, a to su otkrili i Marija (30) i njen suprug Danilo (34) kada su ostali kod kuće zbog gripa.

“Ležali smo na velikom kauču u dnevnoj sobi, okruženi gomilom papirnih maramica, slabi kao mačići. No, na neki čudan način, nama je bilo super. Neprekidno smo zasmejavali jedno drugo (kada se nismo zacenjivali od kašlja), mazili se i privijali jedno uz drugo. Na kraju smo se oboje veoma uzbudili i počeli da uživamo u sporom, ali fantastičnom, seksu. Dodatnu strast izazvala je i činjenica da smo se voleli dok su naše kolege čamile u kancelariji. Nakon svega, oboje smo se osećali mnogo bolje, nismo više toliko mnogo kašljali, a i boja nam se vratila u obraze.”

Pa, kad ste oboje bolesni (ali ne baš mnogo) i ako ležite kod kuće, onda objektivno nemate mnogo “manevarskog prostora” i preostaje vam samo da se lečite i – vodite ljubav. “Bol bolujem” seks spada u simpatične nestašluke – dok se vaše kolege dosađuju u kancelariji, osećajući sažaljenje prema vama, vi “skakućete gore-dole” i ludo se zabavljate. I ne samo to: seks podstiče cirkulaciju i ubrzava ozdravljenje!

 

Prvi seks

Dobri prijatelji – Žana (28) i Goran (30) ubrzali su puls jedno drugom tokom jednog zajedničkog izlaska. Od tada je prošlo sedam godina a oni su još uvek zajedno.

“U to vreme imala sam 21 godinu i još nisam bila osetila prave čari seksa. Sa Goranom sam počela da se družim dok smo studirali na istom fakultetu, ali me on nikada nije privlačio kao muškarac. Tako je bilo sve do večeri kada smo, iz razloga koji nam ni dan-danas nije poznat, počeli da se ljubimo! Ne, nismo bili ni pijani, ni specijalno raspoloženi, jednostavno smo, kao stari drugari, sedeli kod mene i pili čaj. A onda smo se (u istom trenutku!) nagnuli preko stola… Potom sam sela Goranu u krilo, a on je počeo da mi skida majicu i dodiruje moje grudi. Pri svakom njegovom dodiru, imala sam utisak da kroz moje telo prolazi struja od hiljadu volti! Potom mi je skinuo farmerke i nastavio da me miluje po celom telu. Luda od strasti, otkopčala sam mu šlic i… Doživela sam silovit orgazam, kakav nikada ranije nisam osetila.”

Ovo iskustvo dokazuje koliko je važno da budete opušteni sa partnerom, ali ističe i snažan efekat neočekivanog. Većina nas ne očekuje vatromet strasti sa nekim koga dugo poznaje, ali kada vam taj neko pokloni svu pažnju, onda je fantastičan vrhunac neizbežan.

 

Tekst: Nataša Ćovin; Foto: Shutterstock

 

 

Tagovi: