Poze za uživanje: Da li znate kako da zadovoljite ženu?!

by | 22 jula, 2011

Šta god muškarci mislili, činjenica je da žene vole seks i da o njemu maštaju ponekad podjednako često kao i muškarci. Širok spektar ženskih maštarija često uključuje jednu od pet poza u kojima uživaju…

Ukoliko baš vi ovoga leta želite da budete ljubavnik o kakvome gotovo svaka žena sanja, vreme je da naučite nekoliko korisnih trikova. Činjenica je da žene u određenim pozama tokom seksa uživaju više nego za vreme drugih. Tajna leži u tome što žene maksimalni užitak doživljavaju u poznama koje zahtevaju minimalnu količinu opterećenja i napora. Žene su s vremena na vreme raspoložene za seksi akrobacije, ali kada se radi o pomalo divljem seksu, žene u određenim pozama uživaju više nego u drugima.

Ples u krilu
Većina žena voli za vreme odnosa da bude gore jer tako imaju osećaj da one vode glavnu reč, a ne treba zaboraviti da je upravo moć u velikom broju slučajeva moćan afrodizijak. Premda će neki muškarci pomisliti da ta poza ograničava, to nije tačno. Naime, upravo u ovoj pozi imate i više nego dovoljno mogućnosti za eksperimentisanje. Osim poza, možete menjati i prostorije, stolice, krevete, kadu, eksterijer, enterijer… Ono što treba imati na umu tokom seksa u ovoj pozi je da se ne prepustite želji da se naslonite i uživate u pogledu i osećaju, već joj zadovoljstvo povećajte dodirujući joj grudi i stomak.

Misionarski položaj
Seks u misionarskom položaju, osim što je vrlo udoban, mnogima se čini predvidljivim i puritanski dosadnim, ali upravo će takav biti ukoliko vam nedostaje strasti i kreativnosti. Seks u misionarskom položaju jedan je od položaja u kojem žene najviše uživaju tiokom seksa, što nije čudno jer je zadovoljstvo gotovo zagarantovano, dok su neudobnost i gimnastičarske veštine svedene na minimum. Tokom seksa u ovoj pozi muškarci imaju priliku da pokažu svoju dominaciju, bilo suptilno ili dominantno, što će uzbuđenje dovesti na viši stepen. Za vreme seksa u misionarskoj pozi razmotrite mogućnost prostog šaputanja pod čaršafima koje će u kombinaciji s muškarčevom dominacijom gotovo svaku ženu izludeti.

Poza koja direktno stimulišea G-tačku
U ovoj pozi žene poprilično uživaju, pogotovo jer je omogućena direktna stimulacija G-tačke. Seks u ovoj pozi najbolji je kada žena sedi na podlozi u visini struka muškarca jer tada je omogućena duboka penetracija koja će garantovati nezaboravan orgazam. Ovu pozu odlično je isprobati na kuhinjskim ormarićima ili onim u kupatilima, mašini za veš, klaviru ili čak na haubi auta. Tokom seksa u ovoj pozi postoji opasnost od prerane ejakulacije, stoga na vreme usporite ili stanite kako biste dobili na vremenu, a partnerki osigurali uživanje.

Poza kašika
Poza u obliku kašike obećava neverovatan seks, što ne čudi jer se nalazi na sposiku omiljenih ženskih poza. Žena vole na leđima da osetei muškarčeva prsa, te će je njegov snažni zagrljaj sigurno izbuditi. Ova poza je odlična jer ne zahteva posebne fizičke napore i akrobacije, a muškarcu je omogućeno da se tiokom seksa rukom igra s njenim erogenim zonama.

Poza otpozadi
Mnoge će muškarce možda iznenaditi otkriće da se upravo ova poza nalazi na listi ženama omiljenih poza, ali zapravo je ovo položaj u kojem žene zaista uživaju. Sve dok se ne osećaju isključivo kao seksualni objekti, žene će uživati u ovoj pozi, ali i u dodirima po leđima, grudima i drugim erogenim zonama.
 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.