Seks ispod tuša: Šta sve treba da znate

Mnogi filmovi i ženski časopisi govore nam kako je seks ispod tuša jedan od najromantilnijih načina za vođenje ljubavi. Da li je zaista tako?

by | 28 januara, 2023
seks ispod tuša

Mnogi filmovi i prilozi iz ženskih časopisa govore nam kako je seks ispod tuša jedan od najromantilnijih načina da začinite svoj seksualni život. Da li je zaista tako?

Ono što je prva pomisao na ovo mesto za seks uglavnom zvuči romantično – zagrejana tela preko kojih teče voda iz tuša. Svako bi želeo da ponovi ovakvu akciju u stvarnom životu, međutim, stručnjaci upozoravaju da to ipak nije tako dobra ideja. Razlog tome je shvatanje kupatila i tuša kao jedno od najtraumatičnijih mesta za vođenje ljubavi. Muškarci nisu toliko zagrejani da ispune ovu želju. Iako će većina njih pristati na zabavu ispod tuša, to ne znači da su zapravo stvarno želeli to da rade.

On želi da vas vidi celu

seks ispod tuša

Motortion/GettyImagesPlus

Muškarci vole očima i ništa ih ne privlači više od vašeg golog tela. Međutim, ljubavne radosti pod tušem ih ne raduju u toj meri. Voda koja mu teče niz oči i uši ne pušta ga da vidi sve što želi da vidi i zbog toga umesto uzbuđenja može osetiti uznemirenost.

Smeta mu vaša kosa

Muškarci vole dugu bujnu kosu, ali ne i onda kada je ona mokra. U tom slulaju on ne želi da se vaša vlažna kosa lepi po njegovom telu.

Fokusiran je da negde ne pogreši

U ovoj situaciji on se trudi da nešto ne pogreši, te mu je zadovoljstvo na poslednjem mestu. Njegove misli dok traje seks ispod tuša uglavnom su fokusirane da održi ravnotežu, da ne povredi sebe ili vas u isto vreme. Klizav tuš može biti i opasno mesto za vođenje ljubavi.

Žao mu je što nema veću tuš kabinu

Tuš kabina je ograničena i nije uvek udobno. Nekada nema mesta ni za jednu osobu, a kamoli za dve. Uvek postoji šansa da ćete nešto oboriti ili polomiti. Tada muškarac razmišlja o modelu tuš kabine koju imate i da li bi možda u nekoj drugoj bilo bolje za seks.

Nemogućnost isprobavanja poza

Vaš partner može smatrati frustrirajućim to što je u tušu moguće promeniti najviše tri poze, a i to sa oprezom. U ovako ograničenom prostoru teško mu je pokazati maštu i zadiviti vas nekom novom, originalnom pozom.

I na kraju, samo se ukočio

Iako je dao sve od sebe da vam ispuni želju, kada se sve završilo, iz tuša je izašao ukočen. Naime, pokušavajući da zadrži ravnotežu i napravi dovoljno mesta za vas, on seksu ispod tuša verovatno nije uživao.

 

Jovana JevtićKatarzynaBialasiewicz/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.