Strasna noć: Kućne seks igračke kojima ćete ga izludeti

by | 25 decembra, 2015

Ovih sedam stvari svi imamo kod kuće, samo možda nikad niste pomislili da mogu da se upotrebe i u ovakvu svrhu…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Kad vam seksualni život zapadne u monotoniju, treba vam samo malo mašte da biste ga oživeli i ponovo razbuktali strasti. Poslužite se i sa ovih sedam stvari, koje sigurno imate u kući, a mogu da vam posluže kao seks igračke!

Pročitajte i… Tri trika kako da začinite vaš seksualni život

1. Kockica leda i vruć čaj
On neka legne na stomak, a vi se pobrinite za njegov užitak. Spuštajte kockicu leda niz njegova leđa, a zatim se istom linijom krećite vrućim jezikom. Isti trik iskoristite i prilikom oralnog seksa i dovešćete ga do ludila.

2. Kašika
Običnu kašiku ostavite u zamrzivaču neko vreme, a zatim je iskoristite kako biste dražili partnera. Prelazite preko njegovog tela – usana, vrata, bradavica, genitalija… Još bolji učinak ćete postići ako mu zavežete oči. Tako neće znati gde da očekuje sledući dodir i trnce, što će ga potpuno uzbuditi.

3. Biserna ogrlica
Ili zapravo bilo koja ogrlica od perlica. Kotrljajte je nežno po njegovom stomaku, butinama i preponama, ili je omotajte oko njegovog penisa i lagano povlačite gore dole.

Šta se još nalazi na ovom spisku pogledajte na sledećoj stranici… 

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

4. Pajalica
Operite pajalicu i iskoristite je za golicanje njegovog tela. Ako želite dodatno da se poigrate, obucite se u stilu francuske sobarice i priuštite mu striptiz koji će još dugo pamtiti.

5. Pepermint
Ako pojedete ekstra jaku pepermint bombonu neposredno pre oralnog seksa, priuštićete mu ekstra iskričavi osećaj i trnce.

Pročitajte i… Sedam stvari koje ne treba da radite pre i posle seksa

6. Jastuk
Ako ubacite jastuk ispod guze pre seksa, omogućićete mu da dublje penetrira u vas.

7. Svilena kravata
Možete je iskoristiti na bezbroj načina – kao dodatak u striptizu kojim ćete ga „držati“ i naterati da vas ljubi po telu, kao masku za oči kako ne bi imao pojma šta ga čeka ili mu možete zavezati ruke kako ne bi mogao da mrdne sve dok se ne „smilujete“ i odlučite da mu dopustite da i sam aktivno učestvuje.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.