And just like that: Stajlinzi koji su nas oduševili

by | jun 30, 2023
And just like that

Prisećamo se nezaboravnih stajlinga iz serije And just like that koji oduševili ceo svet. I jedva čekamo da vidimo nastavak

Kada je HBO Max najavio ponovno pokretanje jedne od najpoznatijih TV-a serije svih vremena, Seks i grad, fanovi nisu mogli biti željniji da se vrate u moderan i haotičan svet Keri Bredšo. Prisećamo se nezaboravnih stajlinga iz serije And just like that koji oduševili modni svet. I jedva čekamo da vidimo šta nam to novi serijal donosi

And just like that: Nezaboravni momenti

Kultna torbica

Kada su prvi put izašle fotografije Sare Džesike Parker kako drži JV Anderson Pigeon Clutch u novoj sezoni And Just Like That…, modna zajednica je podivljala. Uparila je torbicu sa sivim kombinezonom dok je bila u šoping ekskurziji sa Šarlot.

Članak se nastavlja posle reklama

Leopard print

Ako smo naučili jednu stvar o stilu Kerine prijateljice Seeme, to je da ona voli dobar animal print. Ovde je vidimo obučenu u leopard print od glave do pete dok je u frizerskom salonu.

Članak se nastavlja posle reklama

Metalik haljina

U izlasku s prijateljicama, Keri nosi metalik zlatnu, svetlucavu haljinu s karnerima koju je uparila s kimonom na pruge i tirkiznim štiklama.

Članak se nastavlja posle reklama

Najapsurdniji stajling

Keri je napravila dosta smelih, ali i sumnjivih modnih izbora, ali ovaj izgled bi mogao uzeti titulu najapsurdnijeg. Keri se ovako skockala kada je ponovo počela da konzumira cigarete kako bi izbegla unošenje mirisa u svoj stan. Ovo samo na njoj može da izgleda prihvatljivo.

Članak se nastavlja posle reklama

Kad si u Parizu

Prisetimo se scene kada je Keri otputovala u Pariz da se poslednji put pozdravi sa gospodinom Zverkom, razbacajući njegov pepeo u reku. Naravno, ovo ne bi moglo da se uradi bez raskošne balske haljine, zar ne?

Članak se nastavlja posle reklama

Kultna suknja

Keri se vraća svojim korenima, noseći punu tutu suknju, dok posećuje svoj stan u Vest Vilidžu nakon Zverkine smrti. Obožavaoci serije Seks i grad će brzo prepoznati ovaj modni dragulj iz uvodne špice. Ako pogledate pažljivije, videćet još jedan dragulj – Kerinu ljubičastu Fendi torbicu sa šljokicama, koju je nosila u koju je nosila u originalnoj seriji.

Šetanje psa – ali sa stilom

A kako bi drugačije Šarlota Jork izvela svog psa u šetnju ako nije perfektno stilizovana. Bonus poeni za Burberry torbicu za pse.

Članak se nastavlja posle reklama

Kad jedna torbica nije dovoljna…

Vi stavite dve, a Keri nam je pokazala kako se to radi. Već smo videli da je dvostruki kaiš u trendu, pa može li ovo biti nagoveštaj novog trenda?

Članak se nastavlja posle reklama

Nokti Sarah Jessice Parker kanalisali glumičinu unutrašnju Carrie Bradshaw na proslavi 25. godina “Seks i grada”!

 

Grant Lamos IV/Getty Images Entertainment