Najmodernije letnje haljine 2023: 4 modela u kojima ćete izgledati zanosno

by | 28 maja, 2023
Najmodernije letnje haljine

Otkrivamo vam najmodernije letnje haljine koje nose dame sa stilom. Jednostavno se stilizuju uz ravnu i obuću na štiklu u svim prilikama.

Iako se trendovi često menjanju, ovi modeli ne nameravaju nigde da odu bar još nekoliko sezona. Ovi modeli mogu da se nose i ženstveno, sa ozbiljnošću, elegantno ali uvek sa ukusom.

Pogledajte 4 najmodernije letnje haljine u nastavku.

Najmodernije letnje haljine 2023: 4 modela u kojima ćete izgledati zanosno

Slip haljina

Model ove haljine je verovatno dostojan da se nazove haljinom svih vremena i prilika. Savršeno se stilizuje sa cipelama na štiklu, sa sandalama ili uz ravnu obuću. Možete je nositi čak i uz patike i izgledaćete neverovatno. Teško je zamisliti priliku u kojoj slip haljina ne bi bila prikladna jer je zaista bezvremenska.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZARA Official (@zara)

Posebno su bile popularne 90ih ali zapravo potiču iz 30ih godina. Dostupne su u brojnim tonovima i dezenima, a ove sezone su posebno popularne neutralne slip haljine u negliže stilu. Ipak, ako preferirate boje, opredelite se za sočne nijanse – narandžasta, fuksija ili trendi zelena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GUESS (@guess)

Najmodernije letnje haljine: Košulja haljina

Glavni konkurent slip haljini je ove sezone košulja haljina. Zbog svog dizajna, idealna je za odvažne poslovne dame. Njihova lepota je u tome što ih možete nositi kako radnim danima, tako i vikendom. Takođe se savršeno stilizuju uz sve tipove obuće – na štiklu ili ravnu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GUESS (@guess)

Cipele na kitten štiklu su sve popularnije, a ovi modeli osvajaju

Cvetna haljina

Kada bi sve ideje o ženstvenosti stavili u jedan stil, to bi definitivno bila haljina sa malim cvetnim printom. U kombinaciji sa sandalama izgledaćete posebno elegantno, dok uparena sa patikama daje vašem izgledu dozu ležernosti koji je praktičniji za svakodnevne aktivnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Sundress

Još jedan univerzalni model na koji definitivno vredi obratiti pažnju. Njena prednost je u tome što se stilizuje gotovo uz sve, pa čak i majice ili rolke u večernjim časovima. Model u stilu 60ih od gustog materijala prepoznatljiv je po tome što je lagan, lepršav i vrlo ženstven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ASOS (@asos)

 

Miljana MomirovićWPA Pool / Pool/GettyImagesEntertainment, Caroline McCredie / Stringer/GettyImagesEntertainment, Kate Green / Stringer/GettyImagesEntertainment