Aprilska modna lista: Komadi za kojima čeznemo + darivanje!

by | 1 aprila, 2017

Šta da obučete kada želite da se izdvojite iz gomile? Modni novinar, stilista i di-džej Srđan Šveljo u aprilskom izdanju magazina Lepota i zdravlje predstavlja najzanimljivije novitete modne scene regiona. Ko se sve našao na listi potražite u štampanom izdanju. A Srđan je, u saradnji s dizajnerkom Vesnom Milošević pripremio malu igricu i poklon za jednu od vas…

U pitanju je elegantna torbica za telefon, toliko atraktivnog dizajna da, kada je nosite oko vrata (kao na fotografiji ispod), izgleda kao komad nakita. U pitanju je rad slikarke i dizajnerke nakita Vesne Milošević, koja stvara pod nazivom Elm Jewelry by Vesna Milošević.

Foto: Peđa Ivković

Hajde da se igramo! Šta treba da uradite da biste ušle u konkurenciju za ovo darivanje? Kliknite za nastavak…

Zamislite da možete ovog trenutka telefonom da nazovete bilo koju osobu… Ali, mislimo zaista bilo koju, bez ikakvih ograničenja – to može biti neko čiji vam broj (realno) ni u snu nije dostupan, ili neko iz prošlosti, ili neko koga i ne poznajete… Zamislite da je sve moguće i u komentarima ostavite odgovor na pitanje:

Koga biste nazvali i šta biste njemu ili njoj rekli?

Ko je napisao najkreativniji odgovor i ko će na poklon dobiti torbicu moći ćete da saznate u petak, 7. aprila, takođe u komentarima ovog posta!

Srećno svima!