Beat koji zvoni: Šta se desi kada Converse spoji Konstraktu sa dva mlada repera?

by | mart 21, 2023
converse bit

Nastane Converse beat.

Naši All Stars, Kene Beri i Buki su dobili priliku da pod Konstraktinim budnim okom i u studiju Zemlje gruva naprave nešto svoje…nešto autentično…nešto originalno…nešto inspirisano Srbijom i Beogradom. Nešto što će u svetu jasno odzvanjati našim korenima.
Inspiraciju su pronašli u zvonjavi hrama Svetog Save i nastao je bit koji u sebi ima elemente crkvenog pojanja – gospela sa ovih prostora. A kad su pronašli izvor autentičnosti, sve ostalo je išlo lakše…

converse

 

Ili bi bar tako čovek pomislio. Ali ukrštana su mišljenja, stilovi i zvonilo je na sve strane. Bacane su rime, češljane su šiške i tuklo se za mikrofon…šalimo se, nije baš bilo tuče, osim one kreativne iz koje nastaje najbolji ritam i najgotivniji stihovi. I nakon Converse bita je nastala i cela numera. Kene Beri i Buki su odrepovali svoje, a Konstrakta je stavila „tačku na i“ svojim prepoznatljivim vokalom.

 

Numera koja zvoni je dobila i svoj vizuelni identitet u saradnji sa mladim animatorom @yakovrp, a ceo proces nastajanja ovog novog hita smo snimili za naše društvene mreže.

A ako već niste čuli (i videli) ovaj hit, poslušajte ga na našoj stranici converse.rs i YouTube-u.

I šta ćemo sad?

Ništa, sad ćete da je čujete i neće moći da vam izađe iz glave.