Britni Spirs otvorila dušu i progovorila o nesigurnosti

by | oktobar 8, 2020
Britni Spirs šiške, Lepota i zdravlje

Iako je u karantinu i ne nastupa, nekadašnja pop princeza se nikada ne odriče glamura, a svi koji je prate znaju da svaki detalj na fotografiji koju objavi mora dobro da izgleda. Međutim, u novom postu, Britni Spirs je govorila o tome kako joj je trebalo mnogo snage da prevaziđe nesigurnost i objavi fotografiju na kojoj izgleda kao prosečna žena njenih godina. (Pročitaj: Bila je planetarno popularna i udata za legendarnog muzičara, a evo gde je sada)

Umesto prepoznatljive šminke i nezaobilaznog kreona, u prvom planu su naočare i karirana košulja.

 

View this post on Instagram

 

Instagram versus Reality !!!! I wanted to show you what I really look like on a daily basis 🤓 !!!! I can get insecure when photos are taken of me that I’m not prepared for ….. so I have always put so much effort into my appearance … but you know sometimes it’s nice to not try so hard and pull down your walls every now and then !!!! It takes a lot of strength to do that !!! PS another fun fact about me …. instead of cheerleading I played ball 🏀 in school and I was the point guard … I called the shots 😜🎪 but dear God we sucked … we only won 3 games each season 😂🙊🤣 !!!!! Psss in these pics ….. I was trying to fix a light 💡 but realized I was too short 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️😂😂😂😂 !!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Članak se nastavlja posle reklama

Instagram nasuprot stvarnosti – napisala je ispod fotografije. Britni je otvorila dušu i priznala kako se bez šminke oseća nesigurno i da zato uvek mnogo energije ulaže u svoj izgled. Dodala je da rušenje granica i povremena opuštenost deluju veoma oslobađajuće.

I Britni Spirs ponekad muči nesigurnost

Za sve one koji su zaboravili, evo podsetnika kako je Britni izgledala na vrhuncu svoje karijere, skockana i spremna za svetla kamera. (Pročitaj: Poš se vratila: Linija karmina Viktorije Bekam inspirisana Spice girls)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Članak se nastavlja posle reklama
lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty images, Instagram