Crveni karmin Katie Holmes: Nijansa koja podmlađuje

Glumica je mnogo puta postavila trendove i kada je u pitanju odeća i kada su u pitanju frizure, ali i kada je u pitanju šminkanje. Ovoga puta predstavljamo crveni karmin Katie Holmes.

by | april 19, 2023
Crveni karmin Katie Holmes

Jedna od najpoznatijih trendseterki Holivuda, Katie Holmes, ovog proleća pokazala je šta znači imati hrabrosti kada je u pitanju šminka. Glumica je mnogo puta postavila trendove i kada je u pitanju odeća i kada su u pitanju frizure, ali i kada je u pitanju šminkanje. Ovoga puta predstavljamo crveni karmin Katie Holmes.

Ona nije poznata po promašajima kada su u pitanju autfiti i detalji sa kojima ih uklapa, tako da ćemo joj i ovoga puta verovati. Osim toga četrdesetčetvorogodišnja glumica sa ovom jakom nijansom ne samo da deluje glamurozno, već i barem deceniju mlađe.

Crveni karmin Katie Holmes: Nijansa koja podmlađuje

Njen stil joj je mnogo puta otvorio put ka naslovnicama, a ukusa ima toliko da i bez ikakvih napora uvek izgleda kao da je upravo sišla sa modne piste. Nekima je njen stil toliko šik da smatraju da nije za svakodnevni život. Međutim, žene širom sveta se ne slažu sa tim. Mnoge od njih pomno prate njena najnovija izdanja i pokušavaju da iskopiraju sve novine koje je ona donela u svet mode.

Ovoga puta pažnju privlači crveni karmin Katie Holmes koji izgleda vrlo glamurozno, a osim toga, ova jarka boja i podmlađuje. Katie i ovoga puta pokazala hrabrost, ali i ne samo to. Ona je ovog puta svim damama pokazala da pored klasičnog autfita iz monotonije najlakše možete izaći odabirom crvenog ruža!

Najnoviji film Katie Holmes Rare Objects pre nekoliko dana ugledao je svetlost dana, a Katie se u ovom izdanju pojavila u toku njegove promocije. Katie je film režirala, a osim toga je u njemu i glumila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Genevieve Herr (@genevieveherr)

Katie Holmes je na svom Instagram nalogu postavila fotografiju sa producentom Michaelom Fitzgeraldom na kojoj imamo uvid u njen čitav autfit. Pored zanosnog crvenog karmina koji je svakako u prvom planu, Katie se odlučila za visoku neurednu punđu sa nekoliko pramenova koji padaju preko njenog lica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes)

Osim toga, Katie se odlučila za crnu haljinu sa crvenim resama pomoću koje je postigla gotski izgled. Preko haljine obukla je crni blejzer, a od nakita nosila je srebrne minđuše.

Svaki crveni karmin ima tendenciju da se ističe i bilo da se odlučite za tamniju ili svetliju nijansu, pripremite se da ćete biti u centru pažnje. Crveni karmin Katie Holmes ima baršunast izgled koji savršeno dopunjuje tkaninu njene haljine. Ovakva nijansa i tekstura karmina pogodni su za svaku ženu koja želi da proba nešto novo.

Kako odabrati crveni ruž u skladu sa nijansom kože?

Crveni ruž trebalo bi birati u odnosu na podtonove kože. Ukoliko vaša koža ima hladnije podtonove, birajte jarko crvenu nijansu sa plavim podnijansama. Ukoliko imate topao podton kože, birajte narandžaste nijanse. Baršunasti mat ruževi poput ovog koji nosi Katie Homles dodaju sofisticiranost celokupnom izgledu.

Kako se vama dopada crveni ruž Katie Holmes, da li biste imali hrabrosti da ga ponesete u svakodnevnoj varijanti? Ovakva boja i tekstura karmina možda su ipak primereniji za neke elegantnije prilike.

Jovana Jevtić Dia Dipasupil / Staff/ Getty Images Entertainment