Džins od glave do pete: Pogledajte kako to radi Kameron Dijaz

by | maj 27, 2024
Džins od glave do pete: Pogledajte kako to radi Kameron Dijaz

Džins od glave do pete jedan je od modnih trendova koje su prigrlile mnoge slavne dame među kojima je i Kameron Dijaz.

Već skoro deceniju, javni izlasci Kameron Dijaz su retki. Ali sa novim filmom koji uskoro izlazi i njenim brendom organskog vina, glumica se polako vraća u centar pažnje. I svaki njen autfit ostavi snažan utisak. A ovaj put je to bio total denim look.

Kako Kameron Dijaz nosi džins od glave do pete 

Članak se nastavlja posle reklama

U petak, Dijaz se pojavila na BottleRock muzičkom festivalu u Napi u komplet teksas autfitu. Zvezda Čarlijevih anđela uparila je široke farmerke visokog struka sa odgovarajućom teksas bluzom koja je smenila klasičnu teksas košulju na dugmiće. Umesto tipičnog zakopčavanja, gornji deo je bio u henley stilu, sa dubokim V izrezom i nekoliko otkopčanih dugmadi. Svoj komplet teksas autfit Dijaz je upotpunila belim patikama i naslaganim narukvicama.

Svoju prepoznatljivu plavu kosu pustila je da pada u talasima, sarazdeljkom na sredini. Glumica je odabrala jednostavnu šminku: nežno ružičaste usne, rumeni obrazi i senka za oči u boji šljive koja je savršeno istakla njene prelepe plave oči.

Kasnije ove godine, Dijaz, koja je uzela dužu pauzu od glume, ići će na promotivnu turneju za svoj predstojeći Netfliks film, Back in Action. Što znači da je još mnogo stilskih trenutaka na vidiku. Još u oktobru, Dijaz je govorila o povratku iz penzije za predstojeći akcioni film sa Džejmijem Foksom u glavnoj ulozi, dok je nastupala u The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Članak se nastavlja posle reklama

„To je malo mišićne memorije, znate na šta mislim? Toliko sam dugo radila, to je kao proces – jednostavno sam se vratila u to“, rekla je ona „Ali osećam se malo drugačije.“
Ona je nastavila: „Poslednji film koji sam snimila bio je Eni sa Džejmijem. Tako da je prvi film nazad ovaj film sa Džejmijem. On je tako sjajan, tako je lak, tako je profesionalan, tako je talentovan. I samo mogu da radim sa njim , biće tako zabavno.”

Nancy Ostertag/Getty Images Entertainment