Eva Mendes nosi haljinu od kuhinjskih sunđera na crvenom tepihu

by | 2 avgusta, 2023
eva mendes

Eva Mendes spremna je da pokupi brojne komplimente na sledećem crvenom tepihu – ali bukvalno.

Nije retkost da na dodelu Oskara i Met Gala ceremoniju poznate zvezde dolaze u neobičnim kreacijama koje šokiraju javnost. Međutim, kako se čini, Eva Mendes otišla je korak dalje i odlučila se za eko kreaciju za sledeću sezonu.

Pogledajte haljinu koju planira da nosi.

Eva Mendes nosi haljinu od kuhinjskih sunđera na crvenom tepihu

Zvezda filma Place Beyond the Pines, pokazala je na Instagram profilu njen najnoviji izgled. Na fotografijama, Eva Mendes (49) nosila je jedinstvenu haljinu u tri boje koja je, nakon detaljnijeg pregleda, zapravo napravljena od njenih kuhinjskih sunđera brenda Skura Style.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Glumica i poslovna žena stekla je udeo u matičnoj kompaniji Skura Style u maju 2022. i postala ambasador i suvlasnik brenda.

Eva Mendes u haljini od kuhinjskih sunđera

Zvezda se opremila zlatnim dodacima – uključujući narukvicu, gumicu za kosu, viseće minđuše i naočare za sunce za zelenim okgruglim okvirom. Čak se pobrinula da svom glamuroznom izgledu doda Barbie roze ruž i rumenilo.

Njeni fanovi su prokomentarisali koliko su bili iznenađeni genijalnošću dizajna, a jedan od njih je napisao: „Jedina osoba koja još uvek može izgledati predivno prekrivena sunđerima“.

„Oskar? Met Gala?,“ napisala je Mendes u naslovu svog odredišta za haljinu.

„Da li na ovo misle kada kažu čista moda?“ našalila se ona.

Ryan Gosling o brendu kuhinjskih sunđera svoje supruge

Ne samo da ona koristi obožava ove sunđere, već i njena dugogodišnja ljubav i otac njene dve ćerke, Ryan Gosling ih je takođe potpuno nonšalantno promovisao tokom njegovog Barbie intervjua.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

„To je neverovatan sunđer“, rekao je on.

Mendes je takođe jedna od najvećih obožavateljki Ryan Gosling-a. U maju je podelila još jednu fotografiju dana na Instagramu, ovog puta u majici sa slikom Goslinga kao njegovog Barbie lika Kena. „Imam tu pravu i veliku Ken energiju. Jer i devojke su igračice“, napisala je ispod slatkih fotografija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Miljana MomirovićTullio M. Puglia / Stringer/GettyImagesEntertainment