Farmerke Dženifer Lopez će vam odmah izdužiti noge

by | maj 23, 2024
Farmerke koje nosi Dženifer Lopez izdužuju noge

Farmerke koje nosi Dženifer Lopez uvek privuku pažnju. Ovoga puta zasluženo, jer model koji je odabrala je moderan, laskav i izdužuje noge!

Kada nam treba inspiracija za najmodernije farmerke, Jennifer Lopez je jedna od prvih osoba čije autfite osmotrimo. U proteklih nekoliko meseci, najpre nas je ubedila  da naše široke nogavice zapravo nisu dovoljno široke, da su učkuri bolje od kaiševa i da farmerke ne moraju izgledati besprekorno da bi bile šik. A nedavno je ponela model koji se odmah pojavio na našoj listi želja, jer je laskav: mother’s flare farmerke.

Zašto su nove farmerke Dženifer Lopez tako posebne?

Za razliku od njenih uobičajenih smelih kombinacija sa teksasom, usmerenih ka tome da privuku pažnju na savršene obline, ove farmerke su klasične. To  znači da i mi koje nemamo slavu, novčanik, ni figuru Dženifer Lopez možemo da ih nosimo. I još nešto – da nisu stvar trenutka i da ćemo moći da ih nosimo iz godine u godinu.

Članak se nastavlja posle reklama

Model od tamnog teksasa je visoko strukiran. Pripijeni deo oko kukova i butina prelazi u široke, nesavršeno isečene nogavice na dnu. Šire nogavice su trenutno u trendu i savršene su za žene sa građom peščanog sata, širokim kukovima ili onim malo nižim, jer odmah dodaju balans figuri i instant produžavaju noge.

Zašto su mother’s flare farmerke tako laskave?

Mother’s flare jeans su izuzetno laskave iz nekoliko razloga. Prvo, visoki struk pomaže u oblikovanju figure, naglašavajući struk i stvarajući iluziju dugih nogu. Ova optička varka dodatno je pojačana širinom nogavica, koje se šire od butina nadole. Ne samo da se dobija savremen i trendi izgled, već i balansira proporcije tela.  Takođe, nesavršeni, sirovi porub na dnu dodaje dozu opuštenosti i ležernosti, čineći ove farmerke savršenim izborom za različite prilike, od svakodnevnih izlazaka do večernjih sastanaka.

Članak se nastavlja posle reklama
Kevin Winter/GettyImages