Haljine bez ramena su trend sezone, nosi ih i Megan Markl

by | februar 20, 2024
haljine bez ramena megan markl

Megan Markl pojavila se u svečanoj maslinasto zelenoj balskoj haljini koja podseća šta je trend godine – otvorena ramena. Evo kako su haljine bez ramena postale hit

Invictus Games su možda stvar princa Harija, ali tokom ovonedeljne proslave u Kanadi, Megan Markl je ukrala šou svojim neverovatnim izgledom. Trodnevno putovanje je započela u šik belimsportskim kombinacijama, a onda je srušila zastarela modna pravila kombinujući crno i plavo.  Ali svoj najbolji izgled sačuvala je za kraj: seksi saljinu otvorenih ramena nosila je na svečanoj večeri u Vankuverskom kongresnom centru.

Megan Markl u zadivljujućoj haljini otvorenih ramena

Za tu priliku, Megan – koja je ranije tog dana primećena u šik kamiljem kaputu – zamenila je svoje pufere i čizme za glam haljinu, odlučivši se za maslinastozelenu balsku haljinu bez ramena dizajnerke Grete Constantine. Haljina je bila seksi, ali daleko od vulgarne0. Zlatni nakit Logana Hollovella, štikle Manolo Blahnik i uglađeni šinjon dali su završne detalje njenom elegantnom večernjem izgledu.

Članak se nastavlja posle reklama

Haljine bez ramena i inače su trend koji Megan Markl rado nosi – uglađene su, seksipilne i odlična alternativna izazivnom cutout trendu. Ovog proleća nosićemo svi slične modele.

Haljine i majice bez ramena kao trend za proleće 2024.

Izrezi su vladali cele prošle godine, pa smo nosile smele cutout haljine sa prorezima na stomaku, dubokim šlicevima, dekolteima. Ove godine trend se malo prilagođava svakodnevnom nošenju i svodi na maksi klasične suknje sa dubokim šlicevima i majice i haljine otvorenih ramena.

Članak se nastavlja posle reklama

Haljine bez ramena – najbolje ideje

Evo kako možete da nosite trend off shoulder tokom 2024. godine.

#1

Članak se nastavlja posle reklama

#2

Članak se nastavlja posle reklama

#3

Članak se nastavlja posle reklama

#4

Članak se nastavlja posle reklama

#5

Theo Wargo, Mike Copolla/GettyImages