Irina Šajk pozira u toplesu u kampanji čuvenog brenda

by | 30 avgusta, 2023
Irina Šajk pozira u toplesu

U novoj kampanji čuvenog brenda sporstke obuće i odeće Irina Šajk pozira u toplesu. Njen post na Instagramu lajkovalo je skoro pola miliona ljudi.

Sa sigurnošću se može reći da Irini Šajk ovog leta nije bilo nimalo dosadno. Između koketnog sastanka sa svojim “dečkom iz snova”Tomom Brejdijem i polugole kampanje za Nike, videli smo je u raznim izdanjima. Taman smo pomislili da su neobične sandale (više liče na hulahop čarape) koje sežu do bedara, na teniskom terenu, vrh ledenog brega. A onda je Irina je nadmašila samu sebe planinarenjem u toplesu. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Irina Šajk pozira u toplesu: I izgleda fenomenalno

U nedjelju je Irina Šajk započela radnu nedelju na uobičajen način: objavljivanjem fotografija za svojih 22,7 miliona Instagram pratilaca. “ROCKY SUMMER… photos by LB🎼”, napisala je u opisu fotografija, na kojima je snimljena kako se polugola penje po stenama. Na sebi je imala samo donji deo crnog bikinija na vezivanje. Na drugoj slici se vidi i crna jakna vezana oko struka. Za tu priliku obula je crno-bele patike Nike Air Max 97s s belim Nike čarapama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Manekenka je preskočila dodatke i svela glamuroznost na minimum, a kosu je ostavila da pada u mokrim, blagim talasima.

Ljubav cveta

Irinina objava na Instagramu u toplesu nije jedina stvar koja je izazvala pomutnju ovog leta. Samo nekoliko dana pre, izvor blizak supermodelu otkrio je da je Brejdi nen “tip iz snova”. “On je njezin tip iz snova. Ona uživa da izlazi s njim”, rekao je izvor za People. “Rade po svom rasporedu i sastaju se gde god mogu. Irina nema ništa protiv da otputuje da ga vidi. Jako je uzbuđena zbog njihove veze.”

Irina i Brejdi pune naslovnice otkako su se upoznali najednom venčanju u Italiji ovog leta. A baš prošle nedelje, par je viđen zajedno u Londonu, a pre toga, kako zajedno provode vreme u Los Anđelesu.

Grudnjaci koji koštaju milione: Možemo samo da ih sanjamo…

 

Emma McIntyre/Getty Images Entertainment