Jagoda frenč manikir Hailey Bieber je preslatki odabir za letnje nokte!

by | jun 19, 2023
Jagoda frenč manikir Hailey Bieber

Ukoliko želite da malo začinite stvari kada je nail art u pitanju, onda je jagoda frenč manikir Hailey Bieber pravi izbor za vas!

Kada je u pitanju makeup sadržaj na društvenim mrežama, Hailey Bieber već neko vreme je u centru pažnje. Bilo da se radi o nezi kože, makeup rutini ili noktima, ova manekenka je mnogima beauty uzor. A zahvaljujući trendu „glazirana krofna“ nokti i lice, ne čudi što je na samom vrhu celeb beauty influensera.  A Hailey se svakako trudi da nas ne razočara. Najnoviji odabir za nail art tome i te kako ide u prilog.

Članak se nastavlja posle reklama

Jagoda frenč manikir Hailey Bieber

Naime, nedavno, Hailey je pokazala svoj najnoviji manikir. A u pitanju je nešto modernija verzija čuvenog i bezvremenskog frenč manikira. Hailey je na Instagram Story okačila fotografiju balzama za usne njenog brenda Rhode a u opisu je napisala: „Jako su ukusni“. Ipak, pažnju su privukli njeni nokti.

Jagoda frenč manikir Hailey Bieber

Foto: Hailey Bieber Instagram Story printscreen via Instagram

Tamnija baza i svetliji uokvireni vrh neodoljivo podsećaju na jagode, pa je ovaj manikir i poneo takvo ime- jagoda frenč nokti.

Članak se nastavlja posle reklama

Najupečatljivije boje za letnji pedikir ove sezone: Da li ćete ih isprobati?

Hailey je manikir uradila na srednje dugim noktima u obliku badema. Bubblegum pink vrh je vibrantan i letnji, a crvenkasta baza je doprinela tom jagoda looku. Što je najbolje od svega, ovaj manikir možete isprobati i same kod kuće, a sve što vam je potrebno jesu ove dve navedene nijanse, kao i baza te završni sjajni finiš.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Lepota i zdravljeJon Kopaloff / Stringer via Getty Entertainment